5 modnih dodatkov za vsak dan iz 90-ih

Moda iz 90. je ponovno IN. V centru pozornosti so različni kosi oblačil in modnih dodatkov, izbor 5 vam bo pomagal izbrati tiste, ki jih boste lahko nosile za vsak dan. Prvi trendi kos je torbica za okoli pasu, ki ni nobena novost in zelo pogosto pride in gre iz mode. Ta pride v poštev za preproste outfite, z njo popestrite videz in ustvarite videz peščene ure. Med sončnimi očali je ovalen model tisti, ki preprosto ne sme manjkati. Fashionistke po celem svetu jih nosijo, največkrat pa jih lahko vidimo v črni barvi. Vaš videz bo s tem izgledal zelo modno in dodal kanček retro pridiha iz 90. let.

Bucket klobuček je kot nalašč za sončne dni. Ščitil nas bo pred sončnimi žarki in videzu dodal x faktor. Modni strokovnjaki napovedujejo, da ga bomo videli tudi v mrzli sezoni, sploh pa v živahnih barvah. Minimalistke boste prišle na svoj račun, saj zelo enostavni čevlji z visoko peto navdušujejo. Ti imajo največkrat ozke paske, slaba plat je pa to, da niso najbolj udobni, saj ne zagotavljajo opore.

Majhna in enostavna torbica vam bo priskočila na pomoč vsakič, ko ne boste vedeli, katero torbico izbrati. Trend iz 90. je zagotovo tudi to, da bodo to toplo sezono prevladovali potiski logotipov prestižnih znamk, če pa vam te niso všeč, raje posezite po enobarvni torbici, ki bo vsestranska.

Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.