5 razlogov, zakaj gledati novo različico Gossip girl

Gossip girl brez dvoma spada med najbolj kultne televizijske serije, s katerimi smo odraščali od leta 2007 pa vse do 2012. Čez celotno zgodbo smo vse do konca ugotavljali, kdo je stal v senci tako imenovane gossip girl (v slovenščini opravljivke), in končna ugotovitev je šokirala. Letošnje leto pa je vsem poznana serija dobila preobrazbo in novo zgodbo ter obraze. Sama nekako nisem oboževalka ponovno oživljenih serij, ki so velikokrat veliko slabše kot originalne, vendar je nova različica Gossip girl, vsaj njen začetek, zelo obetavna.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
  • 1. razlog za ogled Gossip girl: na prvem mestu je moda, moda in še enkrat moda. Stilist, ki poskrbi za videze igralcev, je vsem dobro znan Eric Daman, ki je oblačil že v prvi, originalni različici. Od bleščečih oblek pa vse do unikatnih uniform, vrtoglavih pet ter kontrasta med trendi in klasičnimi videzi – mladi igralci s pomočjo stilista postanejo prave modne ikone.
  • 2. razlog: New York je že sam po sebi kulten in verjetno se nam zaradi trenutne situacije, ki nam onemogoča potovanje, zdi še bolj daleč kot čudežna dežela. Prava paša za oči so v seriji tudi hiše, stanovanja, restavracije, ki so namenjene samo eliti in tako tudi izgledajo, prestižno.
  • 3. razlog: Novi obrazi, ki jih nekako v hipu povežemo s starimi. Audrey po svojem elegantnem videzu in oblačenju spominja na Blair, Max Wolfe na Chucka in Akeno na Nata Archibalda – ljubezenski trikotnik pa le potrjuje teorijo podobnosti.
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
  • 4. razlog: Nov sestrski duo, ki ga sestavljata Jordan Alexander in Zoya Lott, vas bo zagotovo spomnil na kakšno izmed življenjskih vezi, na ta način pa se boste lahko poistovetili z njima. V seriji pokažejo tudi moč, ki jo prinese denar, in kako se posamezniki znajdejo v svetu premožnih, četudi sami to niso.
  • 5. razlog: Še zadnji razlog je tudi to, da se nekako že na začetku serije poklonijo prvi sezoni in vmes lahko zasledimo kakšno ime. Ustvarjalci serije pa obljubljajo, da se bo kar nekaj likov ponovno vrnilo. Koga pa si vi želite ponovno videti v seriji? Jaz upam, da bomo lahko ponovno priča ljubezenski zgodbi Blair in Chucka, saj me prav zanima, kje sta sedaj.
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.