9 trendi kosov iz Zare, H&M in Manga

Brez dvoma vam svetujemo, da investirate v brezčasne modne kose, ki jih boste nosile tudi po več let. V primeru nakupa bolj trendi oblačil in modnih dodatkov, pa so trgovine Zara, H&M in Mango popolna izbira, ki je prijazna za žep. Že nekaj časa med fashionistkami kraljuje želja po matchy-matchy kosih, te so v spomladanskem času živih barv. Pri Zari in Mangu lahko najdete komplet v modri in zeleni barvi z midi dolžino krila, za vse, ki rade pokažete nekoliko več kože, je komplet iz H&M v oranžnih niansah, ki še posebej pristajajo temnolaskam.

Lahke pletenine ostajajo tu! In z lahkotnim topom preprosto ne morete zgrešiti, saj ga lahko kombinirate na različne načine. Eden najbolj zaželenih je z jeansom in s širokimi belimi hlačami. Mango in H&M ponujata topa, ki sta primerna za vsakdan, saj pokrijejo dovolj kože. Crop top iz Zare pa se odlično ujema s spodnjim delom z visokim pasom.

Če smo prej stavili na malo črno obleko, je sedaj čas, da kraljuje bela! Romantična ali bolj boemska, tukaj je izbira res velika. Zara ponovno ponuja kratek, a trendi model, Mango srajčno obleko, ki kar kliče po eleganci in H&M ne razočara z maxi različico.

Ne smemo pozabiti na modne dodatke, čevlje, ki dodajo piko na i vsakemu videzu. Zaponke so tiste, ki ostajajo must have in popestritev. Za vroče prihajajoče dni so natikači iz Zare, k poslovni modi pa pašejo H&M loafers čevlji. Hiso pete s polnim podplatom so pravi hit letošnje tople sezone, Mango je ustvaril takšnega, ki se poda skoraj vsaki modni opravi.

Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.