Ana Soklič v pričakovanju Evrovizije – in darilo za vas

Maha nam iz Rotterdama in verjamem, da vse me mahamo nazaj. Ana Soklič je tisto čudovito dekle, ki bo na Evroviziji zastopalo Slovenijo. Medtem ko bo zapela pesem Aleluja, bo za njo zablestelo celo vesolje, polno zvezd, s čudovitimi prizori Zemlje. Njeno sporočilo je: ostanimo pozitivne tudi in predvsem takrat, ko je vse narobe. Sponzor Evrovizije je Moroccanoil, znamko že dobro poznate in mislim, da je vsesplošno znano, da ima vrhunske produkte. Zato ta teden, v pričakovanju Aninega nastopa, podarjamo dva ekskluzivna kompleta Be an original, ki vsebujeta znamenito negovalno olje Moroccanoil v normalni in potovalni steklenički.

Sodelujete tako, da pošljete sporočilo na darilo@glitter.si in ne pozabite na svoje podatke!

Moroccanoil Be an original set – darilo za vas

Z Ano sem opravila intervju na daljavo, tako da sem izvedela več o njenem stajlingu in tudi o tem, katere produkte za lase ima najraje.

Smo v nizkem štartu pred Evrovizijo, koliko je priprav za tako velik dogodek?

Res je, Evrovizija je resnično velik dogodek, temu primerno pa sledijo tudi priprave! Izjemno sem počaščena in zadovoljna s svojo ekipo, ki mi stoji ob strani, Tina Novak naravnost odlično opravlja svojo vlogo režiserke, lepo sva se ujeli, čemur sem zelo hvaležna! Kar nekaj vaj sva tako že dali skozi, vsak dan sproti pa tudi obnavljava že zvadeno! V ekipi je tudi čudovita Maruša Kobal, ki v celoti skrbi za PR službo, tako da sem res razbremenjena v tem pogledu. Moj zlati partner, Peter Simončič, je ob meni, zdi se mi, na splošno, da kot ekipa dihamo kot eno, kar pa je, po mojem mnenju, tudi edino pravilno!

Vir: Wiwibloggs

Kako je potekala izbira obleke in za kakšen slog ste se odločili?

Hvala za vprašanje! Lahko povem, da sem za to priložnost sicer kontaktirala tudi nekaj svetovnih modnih oblikovalcev, od Iris Van Herpen, meni najljubšega pariškega designerja, Stephana Rollanda do italijanskega Antonia Grimaldija … Vsi so mi sicer odgovorili, služba Antonia Grimaldija najbolj pozitivno, da jih zanima sodelovanje, vendar žal na koncu komunikacija ni obrodila pravih sadov, za kar mi je bilo, še pred kratkim, danes pa ne več, sicer malce žal … Lahko vam povem točno tako, kot so se dogajale stvari, z veseljem … Nikakor mi ni bilo čisto jasno, ali sploh gre za resen interes na drugi strani, sva se pa z gospodom Andreo Spezzigu preko maila pogovarjala do zadnjega. Tukaj mi nek vprašaj nad glavo še visi, vendar sem pri Italijanih malce nenavadne komunikacije že vajena, tako da se nima smisla pretirano obremenjevati. Dejstvo je tudi, da gre za zelo zaprte kroge ljudi, kjer dejansko ne moreš priti do dotičnih oseb kar tako, okrog oblikovalcev visoke mode je ovita neka misterioznost, seveda pa ni skrivnost, da se s tovrstnimi oblačili najbolj kitijo gospe najvišje visoke družbe, ki so javnosti dejansko precej zaprte in nedostopne. V kolikor se morda v naslednjem življenju zbudim kot Maroška princesa, vas, obljubim, kontaktiram!

Oblikovalka Vesna Mirtelj je izjemno talentirana in kar je meni tudi najbolj pomembno, gre za konkretno osebo, s katero sem se v zadnjih dveh letih tudi najbolj spoprijateljili na človeški ravni. Tako sva se dogovorili, da nadgradiva že obstoječo Emino obleko, pri kateri je sedaj tako spodnji del, torej hlače, drugačno krojen, zgornji del je malce prikrojen, v sami vlečki pa imam sedaj kar nekaj več blaga. 1400 kristalov Swarovski krasi notranji del ogrinjala, navsezadnje pa smo pri oblačilu prav tako morali paziti, da je do neke mere tudi funkcionalno, saj imam v svoj nastop vključene tudi kar nekaj hoje.
Ni skrivnost, da naravnost obožujem vse, kar diši po visoki modi, saj je moje mnenje, da tovrstni kosi vedno poskrbijo za tisti božanski moment, ki ga ne pozabiš nikoli.

Vir: Wiwibloggs
Vir: last.fm

Imate čudovite lase in vem, da je vaša izbira Moroccanoil. Imate kakšen najljubši produkt?

Hvala za kompliment. Izdelki Moroccanoil so mi pri srcu že nekaj časa, res je, zelo sem vesela, da imamo tudi na Evroviziji ob sebi izjemno profesionalne ekipe. S produkti Moroccanoil res ne gre zgrešiti. Všeč mi je njihov Dry texture spray, ker las nikoli ne obteži, temveč da končni pričeski piko na i.

Kaj je za vas, kot žensko v svetu glasbe, mode in show businessa, lepota?

Vsaka ženska najbolj žari takrat, kadar trdno stoji za svojimi vrednotami in svojim minulim delom. To se mi zdi izjemnega pomena. Sama urejenost gre tako nekako z roko v roki, manj je več se mi zdi še vedno zlato pravilo, čim bolj naravno in mimo konstantnih smernic, ki nam narekujejo vsakdan. Iskriv pogled in vsebina na dolgi rok ter dobro vzdrževanje mentalne higiene pa dopolnjujejo prav vsakega človeka.

Vir: last.fm
Vir: last.fm

Imate kakšno stilsko ikono, lahko seveda tudi glasbenico, igralko, manekenko, ki vam je zelo všeč? Kdaj ste sami sebi najbolj všeč? 

Od igralk obožujem Meryl Streep, Cate Blanchett, ravno zdaj vzhajajočo Saoirse Ronan, katere lepota je naravnost dih jemajoča, prav tako lepota in gracioznost Tilde Swinton, ker je nekaj posebnega. Generacija manekenk, kot so Bianca Balti, Isabelli Fontana, Natalia Vodianova, vse izjemne z vsakim dnem bolj, krasi jih tudi dejstvo, da so matere, kar jih je še polepšalo. Izjemno všeč ste mi Vi, ga. Lorella, ki vedno postrežete s skrbno izbranim okusom, prav na vseh področjih, tako v modi kot sicer! Ženska z velikim Ž! Moj velik poklon!

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.