Aviator jakna: hit letošnje zime

Z mucko seveda, zelo podobno tistim, ki smo jih nosile v preteklosti, in če sem iskrena, je bilo pri meni vedno tako, da jih nisem marala. Stvar okusa, ker se moda pač vrača in včasih jih moraš imeti 40 zato, da ugotoviš, da je lahko določen kos lep. No, ali vsaj zanimiv. Aviator jakne so prisotne povsod in imajo vsaj eno prednost: dobro grejejo. Lepe so s kavbojkami in žametnimi hlačami, lahko so nekoliko bolj oprijete in krajše ali daljše do bokov, vedno tvorijo zanimiv stil. Ker nam danes moda ponuja veliko kosov, ki so si v ženski ali moški različici zelo podobni, lahko rečemo, da je aviator jakna ena izmed teh: letos krasi moško in tudi žensko garderobo, zato je lahko dobra zamisel za matchy matchy podobo z vašim najdražjim.

Vir: Stradivarius
Vir: Zara
Vir: Zara
Vir: Zara

Dobra novica je, da skoraj vse znamke, ki jih imamo pri nas, ponujajo nekaj modelov aviator jakne in nekateri niso tako zelo športni. Če ste torej v iskanju vrhnjega kosa za službo, je lahko tudi aviator jakna dobra izbira. Lepe so v črni ali kamelji barvi; pri črni mi je všeč, da je ovčja koža prav v isti barvi jakne, ker deluje bolj prefinjeno, pri kamelji pa najbolj pride do izraza mucka v slonokoščeni beli. Gre torej za jakne, ki omogočajo kombinacije tudi s petami ali elegantnejšimi kosi garderobe in, v kolikor so kvalitetne, ne bodo šle v pozabo tako hitro. Rok trajanja je namreč lahko zelo dolg, če je material pravi in ste pozorne na vzdrževanje.

Vir: Massimo Dutti
Vir: Stradivarius
Vir: Topshop
Vir: Acne
Vir: Bershka

Če so vam všeč enostavne modne kombinacije, ki se v mrzli sezoni vrtijo okoli črne, rjave, bež in bele, potem vas bo tudi aviator jakna navdušila. Če ste pred nakupom novega vrhnjega kosa in se odločate, kaj in kako, potem imate dva kosa, ki jih nujno morate imeti: plašč in daljša jakna. Eleganten plašč je vedno dobra izbira, zato lahko na drugi strani stavite na ta model jakne, ki je vsekakor nekoliko bolj športen, a spet ne preveč. In seveda ponovno poudarjam: če ste zmrzljive, kot jaz, potem vas bo ta jakna navdušila.

Vir: Zara
Vir: Bershka
Vir: Mango
Vir: Massimo Dutti

Resnično se mi zdi, da se nam obeta prav ljubka zima.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.