Baretke ponovno v modi

Trenutno je veliko govora o kopalkah, lahkotnih oblekicah ter ostalih aktualnih poletnih temah. Lahko pa opazimo tudi modni dodatek, vse bolj popularen jeseni in pozimi na glavah vseh fashionistk. Baretka je postala must have kos ne glede na letni čas ter temperature in v hipu doda vašemu videzu eleganten ter šik pridih. Med volnenimi, bombažnimi pa tudi usnjenimi izberite takšno, ki bo najbolje ustrazala vašemu slogu oblačenja. V poletnih mesecih baretke zelo lepo pristajajo na bolj osnovne kose, kot so jeans hlače ter navadna T majica ali pa maxi minimalistična enobarvna obleka. Vse, ki ste bolj rokerice po duši, pa boste svojo baretko nosile na karo srajco in raztrgane hlače ali pa usnjeno krilo ter top. Od Belle Hadid, ki jo zelo pogosto nosi, do Emily Ratajkowski, ki je to vzela tudi na plažo.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Še ena izmed mladih ikon, ki preprosto ne more brez baretke, je Kendall Jenner, ki se je v zadnjem času zelo uveljavila v modnem svetu. Prisega na črno navadno ter usnjeno in jo kombinira na zares sto in en način. Svoj videz dopolni tudi z drugimi modnimi dodatki, kot so statement uhani, ovalna sončna očala ali pa choker ogrlica. Pri nošenju baretke ostaja pri pravilu manj je več, kar zadeva modne dodatke, ter ponavadi poseže le po takšnih, ki ne zasenčijo baretke.

Pinterest
Pinterest
Pinterest

Če ste nad njo navdušene tudi same, pomislite na to, katera bi najbolj pristajala vaši barvi las in se skladala z vašo že obstoječo garderobo. Če ne želite tvegati, zagotovo izberite črno, naj bo ta čisto preprosta brez dodanih detajlov. Bolj drzne posezite po barvah, kot so rdeča, modra ali pa pastelne nianse, ki bodo zagotovo pasale na poletne videze. Temnolaske preizkusite belo, bež ali sivo, ki bo tvorila lep kontrast.

Sacred Hawk
Newchic
Eugenia Kim

Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.