Barva las, ki izstopa

Mavrični trend las je še vedno prisoten v lepotnem svetu in komaj sedaj so poznavalci ugotovili, da ne gre za muho enodnevnico. Priljubljenost odtenkov se spreminja, še pred kratim so bile na vidiku modra, mint in turkizna, nato pa je prevladovala oranžna. Sedaj pa so v ospredju vsi roza odtenki, od svetlo pink pa vse do rose gold. Najprej začnimo s svetlo, pastelno roza, ki ima velikokrat vmes tudi nekoliko vijoličnih barvnih tonov. To barvo lahko na dva načina nanesete na lase, prvi je, da čisto vse lase pobarvate v istem odtenku, druga možnost pa, da barvo nanesete v pramenih. Torej naj bodo določeni prameni bolj svetli in bolj roza, spet drugi nekoliko temnejši. Če imate svetle lase, je lahko blond las tudi vmes, a pozorni bodite, da se prameni med seboj lepo povezujejo. Za bolj naraven videz naj bo teh barvitih roza pramenov čim manj in morda le na vrhnjemu delu ali pa spredaj, tam, kjer so lasje najbolj svetli zaradi sonca.

Pinterest
Pinterest
Pinterest

Ombre efekt pa lahko dosežete tudi z mešanjem različnih roza odtenkov. Na primer zelo lepe in zanimive so kombinacije roza barve in rose gold, ki se med seboj premešata. In ravno topel rose gold odtenek je takoj za pastelnim po zaželenosti, saj zelo lepo poudari polt in obrazu doda kanček topline. Ta barva vam bo še posebej pristajala, če imate modre ali zelene oči, ki bodo z rose gold lasmi še bolj izstopali. Pri barvanju v te odtenke pa morate vedeti, da je sam proces barvanja nekoliko bolj zahteven in če imate temnejše lase, sploh ne pride v poštev, saj si morate najprej pobarvati lase na svetlo, da se bo barva prijela. Barva se zelo hitro spere, zato boste morali, v kolikor se odločite za ta drzen odtenek, kar nekaj časa presedeti pri frizerki. Zato se pred tako velikim korakom dobro posvetujte s svojim frizerjem, ki vam bo najbolje svetoval.

Pinterest
Pinterest
Pinterest

Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.