Barve las za osvežitev naše letošnje podobe

Lahko bi rekli, da so naši lasje naš najopaznejši dodatek, saj so tako del našega obraza kot tudi del naše modne podobe. In tako kot v fashion svetu, se novi trendi pišejo tudi na področju las, kjer je seveda bistvenega pomena prava kombinacija barve in oblike. To, da so v prvi vrsti pomembni zdravi lasje, dolgi ali kratki, verjetno ni treba več poudarjati, šele nato lahko razmišljamo o poigravanju z odtenki in dolžinami. In kakšne barve so zapovedale smernice tega leta? Poglejmo tri najbolj izstopajoče ta hip:

Pantone barva 2019

Odtenki koralno rdeče

Glede na to, da je Pantone za barvo leta 2019 oznanil odtenek Living Coral, ga seveda ne gre zanemariti niti pri barvah las. Gre za lahkotni odtenek koralno rdeče, ki v sebi skriva čudovit zlat podton. Vse več blondink in rdečelask se je te mesece že odločilo za osvežitev v tej smeri, najlepše pa se zagotovo poda ženskam s svetlo poltjo ter svetlimi očmi. To leto nas bo pri tem usmerjala predvsem misel na naravno, a še zdaleč ne dolgočasno.

Living Coral
Living Coral
Living Coral

Rjavolaske z naravnimi prameni

Pozabimo na močne kontraste in vpadljivo posvetljene pramene ter naravno rjavo s hladnim podtonom raje osvetlimo z nežnimi, toplimi prameni, ki od osnove odstopajo le za dva ali tri odtenke. Tudi pri rjavolaskah se kaže želja po rahlo rdečkastem lesku, ki bo začetku pomladi dodal še več topline in sijaja. Obvezno naj se različni odtenki med seboj prelivajo, brez ostrine in vpadljivosti.

Naravno rjava
Naravno rjava
Naravno rjava

Ekstremi

Svojo modnost so takšni lasje dokazali že lani, letos pa so postali prava modna zapoved. Naj gre za platinasto blond ali pa popolnoma črno, povsod je zaznati kanček pridiha modre ali roza, seveda v povsem sprano pastelni različici. Pri tem seveda velja opozorilo, da so to izredno agresivne barvne izbire, ki skoraj zagotovo trajno poškodujejo naše lase, zato se kar nekaj slavnih s takšno barvo pravzaprav raje odloči le za lasuljo.

Popolnoma črna
Platinasto blond
Bleda pastelna
Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.