Barvite jakne tokrat v središču pozornosti

Ta hip je veliko govora o intenzivnih barvah, ki so na top listi med spomladanskimi in poletnimi modnimi smernicami. Barviti odtenki so povsod in eden izmed najbolj zaželenih modnih kosov je jakna, ki jo lahko izberete v svoji najljubši barvi. Prava paša za oči so urbane, nekoliko oversized denim jakne – zmagovalna kombinacija je v različnih odtenkih roza; od pastelne, baby rožnate do hot pink. Če želite nekaj bolj sofisticiranega, poiščite jakno iz žameta v zeleni ali pa kraljevsko modri barvi – ta naj ima poseben detajl zlate ali pa srebrne, kot so na primer gumbi, ali pa kar same dodajte broško, ki bo dodala kanček glamurja.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Posebno mesto med smernicami imajo usnjene jakne – tokrat so te obarvane v sončne barve rdeče, oranžne in rumene. Te lahko nosite na spomladanske obleke ali pa na denim za bolj casual look. Poleg usnjenih bo semiš ponovno pravi hit, v podobnih odtenkih – med modeli so tudi tukaj bolj priljubljeni nekoliko bolj široki, ki jih lahko nosite nad športno jopico.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.