Barviti plaščki za ta prehodni čas

Tokrat nas je spomladansko vreme razveselilo zares zgodaj in februar je deloval kot čisto nič muhast april. No ja, še vedno se lahko vse skupaj kaj hitro obrne ter nam zima pošlje še kakšno “ledeno klofuto”, zagotovo prav takrat, ko jo bomo najmanj pričakovali. Zato je ta prehodni čas dobro jemati postopoma, korak za korakom in zelo previdno. Četudi nas morda sonček premami v to, da nadenemo že kratke rokave, pa vendar s seboj za rezervo vedno vzemimo tudi ogrinjalo oziroma vrhnji kos. Kot naročen je seveda prav dolg plašček, lahko je večno priljubljeni trenč, morda le svileno ogrinjalo, PVC dežni plašček ali pa kul denim oziroma usnjen plašč.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Tokrat se med naštetimi prej kot kakšne klasike najdejo super vpadljivi, celo statement plaščki, zahvala pa gre bolj kot dizajnu barvam. Gre namreč za enobarvne primerke, ki pa močno žarijo že na daleč. Predvsem so tu živahno rdeči, limonino rumeni, pink in zeleni plašči, ki vsekakor od nas zahtevajo kanček več samozavesti. Osebno bi verjetno težko nadela tako opazen kos, zato me v tem primeru razveseljuje dejstvo, da se med spomladanskimi trendi najdejo tudi nežnejši toni, kot so lavanda, nebeško modra ali pa sladoledna roza.

Alexachung
Rains
Norma Kamali
Fendi
MICHAEL Michael Kors

Kakorkoli že, naj bo plašček v divjem ali pa povsem umirjenem, lahkotnem odtenku, zraven ta hip skoraj obvezno sodijo beli gležnjarji, morda nude salonarji ali pa kar klasični črni sandali s petko. Za vse, ki si rade izposodimo tudi modne zapovedi, so tu mini krila in dolge obleke v živalskih vzorcih, kot sta na primer kačji in leopardji, medtem ko zraven trenča tokrat ne sme manjkati še nekoliko večja torba ter svilen trak za piko na i.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.