Barvno perje in krzno za najbolj drzne

Barvita jesen se nadaljuje tudi v zimo, saj trendi narekujejo močne, intenzivne barve hladne sezone. Rdeči odtenki so stalnica med ulično modo, in to lahko vidimo tudi v kombinaciji z dvema trendoma, ki sta bila zelo prisotna na modnih brveh. Perje in krzno sta prevzela svet in zagotovo bosta tudi vas. Krznene izdelke (v tem primeru priporočam uporabo umetnega) smo že lani občudovale v kombinaciji z različnimi “odštekanimi” barvnimi kombinacijami in ta trend se še nadaljuje v obliki daljših in krajših krojev. Ne pozabite tudi na dodatke, kot so pas pa tudi kapuca, ki dodajo x faktor celotnemu izgledu. Monokrom videz pride tudi v tej modni kombinaciji v poštev, vendar morate biti pri izbiri pravega odtenka za lase zelo pozorne.

Preen
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Diane von Furstenberg

Vsaka skrb okoli zahtevnosti perja je odveč, saj lepo pristaja tudi v kombinaciji z odtenki, kot so rožnata, pastelno roza, marelična, fuksija in mnogi drugi. Če ste zares divje in si upate tvegati, je odličen nakup plašča vsaj z detajlom perja. Če si želite le detajla perja, si omislite morda raje le šal, ki ga lahko kombinirate na sto načinov, ali pa kakšen kos nakita, kot so uhani, saj veste, da so statement kos te mrzle sezone.

Pinterest
Pinterest
Prada
Pinterest
Oscar de la Renta

Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.