Bele hlače v letošnjih modnih podobah

To je eden tistih kosov, ki ga iz rok ne bo izpustila nobena sezona, še posebej pa ne trenutna, spomladanska. Letošnji topli meseci so, poleg čarobne mešanice barv, napovedali poklon tudi belim hlačam, sicer v kanček posodobljenem modelu, pa vendar primernem za skoraj vsako izmed nas. Gre za kombinacijo najpopularnejšega oblačila in najbolj delikatne barve, bele, ki kar kriči svežino in elegantnost, so nedvomno zelo vsestranske, prav tako pa nudijo odlično podlago številnim preostalim IT kosom nove sezone. So namreč ravno prav opazne in hkrati ravno prav nežne, da si lahko ob njih privoščimo nekatere najbolj vpadljive kose, kot jih predlagajo mnoge letošnje kolekcije nekaterih najodmevnejših modnih hiš.

Poulična moda
Poulična moda
Poulična moda
Poulična moda

Z nami ostajajo široke hlačnice in visok pas, ki so sinonim udobja in prefinjenosti ne glede na priložnost. Stajling zgodbe pripovedujejo tudi o vse bolj zaželenih kostimih, bele hlače pa so vedno znova dobra izbira tudi med denim primerki. Poleg slednjega materiala so letos v samem vrhu svileni in laneni primerki, ki v kombinaciji z zelo širokim krojem ustvarjajo izredno eleganten in nosljiv kos letošnje pomladi in celo poletja. Ne glede na vrsto jih ta hip najraje kombiniramo s tankim pulijem, srajco ali morda čipkastim slip topom, vse od naštetega pa seveda z lahkoto nosimo povsem samostojno ali pa pod dopolnjujočim blazerjem, ogrinjalom ali večnim trenčem.

Poulična moda
Poulična moda
Poulična moda
Poulična moda

Čisto posebno mesto pa letos pripada kratkim hlačam, v tem primeru tudi belim, ki nekako predstavljajo enega najpomembnejših kosov nove sezone. Gre namreč za modele, ki ne bodo primerni le za mlajše, temveč tudi za starejše generacije. Kombinacije z njimi so namreč zelo prefinjene, nosile jih bomo poleg bazičnih sandalov s petko, medtem ko bomo za več poletnega udobja preprosto nadele mules čevlje ali še raje kar japonke.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.