Beli gležnjarji so IN, ne glede na letni čas

Veliko je govora o belih športnih copatih, ki že nekaj časa veljajo za top obutev med fashionistkami. Sedaj je čas za drugi par čevljev, ki bodo prevzeli modni svet, in to so beli gležnjarji. Seveda niso novost na modni sceni, saj jih ljubiteljice mode nosijo na sto in en način že nekaj sezon. In njihov velik plus je tudi to, da so modni ne glede na letni čas in jih lahko nosimo na različne oprave. Če si želite konec poletja kupiti en par, ki ga boste nosile sedaj, pa tudi jeseni in pozimi, so to brez dvoma beli gležnarji. Modeli so različni; od bulerjev do bolj elegantnih modelov s peto ali brez. Zelo zanimivi so beli gležnjarji na špico s srednje visoko peto, ki so idealna izbira za vsak dan. In zelo lep in moden detajl na gležnjarjih so tudi vezalke, ki so na primer na tistih znamke Doctor Martens.

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram

Bele gležnjarje lahko nosite na različne modne kose, pristajajo vsem slogom oblačenja. Zelo lepo se ujamejo z obleko; v tem primeru zmagata oprijet midi model in maxi boho obleka na rožice. Seveda ne smemo izpustiti tudi jeansa, s katerim so beli gležnjarji sanjska kombinacija; za vsak dan izberite srajco ali T majico, če želite biti nekoliko bolj drzne, pa čipkast body, ki je izredno seksi. Obutev pristaja tudi na matchy-matchy kombinacije; torej hlačni kostim, ki je eden najbolj zaželenih, in seveda kratke hlače ter crop top v istem odtenku. Beli gležnjarji vam bodo služili tudi vsakič, ko preprosto ne boste vedele, kaj obuti in si boste zaželele nekaj nevtralnega. Poskrbite le, da bodo ti čisti in zares beli. Priporočam vam, da jih po vsaki uporabi le z robčkom in vodo obrišete, če nastane kakšen madež, v primeru usnja pa uporabite kremo Nivea, ki bo prav tako odstranila umazanijo.

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram

Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.