Beli škornji v sto in eni kombinaciji

Začetek januarja pomeni začetek novega leta, začetek razprodaj pa tudi začetek zimske pravljice. Prav zato je to lahko tudi nov modni začetek naše osebne garderobe in če smo vse do danes oklevali z nakupom nekaterih IT kosov sezone, je ravno ta hip čas, da si jih morda tudi omislimo. Ne govorim o nekakšnih ekstremih, ki jih potem ne bomo znale nositi in kombinirati s preostalimi outfiti, temveč o kosih, ki bodo morda v nas vzbudili zanimanje in nagajivost, hkrati pa dodali modno začimbo celotnemu looku. Med ogromno izbiro, ki zna to sezono biti zares divja, so tu povsem umirjeni, elegantni elementi, ki v sebi sicer nosijo vpogled v trenutne smernice, a vendar ravno v pravšnji meri, da so morda dobra izbira tudi za nas. Med takšne vsekakor prištevamo bele škornje, za katere lahko do danes že trdimo, da so pravzaprav must have letošnje zime.

Vir: Shortstoriesandskirts Instagram
Vir: Shortstoriesandskirts Instagram
Vir: Vivaluxuryblog Instagram
Vir: Pinterest

Drži, da modna zgodba takoj po novem letu divja s polno paro naprej in pravzaprav izpostavlja že povsem spomladanske napovedi, a vendar bodimo stvarni. Pred nami je še ogromno hladnih tednov, celo mesecev, zato ostanimo pri zimski garderobi, ki bo v resnici poskrbela za še lepši prehod v novo sezono. Beli škornji letošnje leto prihajajo predvsem v ohlapnih, retro različicah, ki večkrat delujejo, kot da smo zakorakali naravnost iz preteklih 70. ali 80. Med petami je modno skoraj vse, torej visoke in nizke, ozke in široke, izbira je povsem vaša. Medtem pa je raznolikost občutiti tudi pri samih odtenkih bele, torej od tiste snežno bele pa vse do umazane, pepelnato bele.

Vir: Pinterest
Vir: Vivaluxuryblog Instagram
Vir: Vivaluxuryblog Instagram
Vir: Pinterest

Kombinacije z belimi škornji so naravnost pravljične. Najlepše se nedvomno podajo dolgim oblekam oziroma midi ali celo maksi krilu, seveda pa je vsakokrat IN tudi vse, kar je mini. Poleg slednjih bodo škornji odlično dopolnilo usnjenim kosom, sploh hlačam, pa tudi ostalim kosom te sezone, kot so na primer kostimi ali kombinezoni. Odlično z roko v roki hodijo z vpadljivimi jaknami in plašči, s pomočjo takšne kombinacije pa bomo zagotovo prave dive letošnje zimske modne zgodbe.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.