Beli škornji za piko na i

Lahko so vam všeč ali pač ne, a dejstvo je, da jih boste videvale povsod. Beli škornji so nujni dodatek te sezone, skupaj z žametom, jeansom in karo vzorcem. Na prvi pogled so … hmm, malo čudaški, a nič zato, saj nam moda redno ponuja stvari ter dodatke, ki nas požgečkajo in poskrbijo, da ostanemo radovedne. Beli škornji so nedvomno opazni, poglejmo torej, kako jih lahko nosimo.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Zelo lepi so s kavbojkami in jeansom, nasploh pridejo do izraza z boyfriend modelom, ker je krajši in se tako čevelj zelo lepo opazi. Izstopajo s hlačami, ki so nekoliko krajše, nad gležnjem, pa tudi z modeli, ki so stisnjeni v spodnjem delu. Lahko se torej odločite za povsem zimske, črne, sive ali temno modre hlače, ki so nekoliko bolj elegantne, lahko pa stavite na športne, baggy model, ki je prav tako v modi. Vse skupaj dopolnite s krajšo pletenino, da se lepo poigrate z volumni; dodajte tanek pas in malo torbico, če je crossover model, toliko bolje.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Beli škornji bodo lepi s hlačami s karo vzorcem, ki so zdaj zelo v modi: tvorijo dober kontrast, zato si jih le omislite. Glede oblek in kril pa je tako, da tvegate malo več. Običajno so beli škornji nekje na pol med škornjem in gležnjarjem, kar pomeni, da niso preveč visoki, zato znajo odrezati nogo in jo optično skrajšati. Če torej niste ravno gazele s super dolgimi nogami, si raje omislite hlače, ker sta na varnejšem terenu! In še zadnji nasvet: beli škornji ne zahtevajo bele torbice, pravzaprav je kar dobro, če so edini beli dodatek na vašem telesu, saj so dovolj opazni, sploh pozimi, ko načeloma nosimo temnejše barve.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Seveda ne smemo pozabiti na obliko: lahko je rahlo zaokrožena ali špičasta in peta je običajno debelejša, za hiter in varen korak. Usnjeni so najboljši in dolgotrajni, vendar vas moram opozoriti, da bodo aktualni le zdaj, nekje do pomladi, prihodnje leto bodo na vrsti že drugi trendi.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.