Black friday: kaj nabaviti danes

Vas že vidim: v nizkem štartu za popuste, čeprav je prav treba priznati, da so tudi popusti izgubili svoj čar, ker je danes že vse na popustih! Pride nova kolekcija in hop, je že 30 % manj, zato ne razumem prav dobro, v čem je skrivnost črnega petka, a recimo, da je tako, da je uradno določeno, kaj in kako. Popusti torej in v vaši glavi prav gotovo veliko idej, kaj vse bi imele in kaj bi lahko nabavile. Pozor na kreditno kartico in v napad pojdite obvezno brez moškega, vzemite ga s seboj samo, če je kartica njegova in se “prostovoljno” javi, da bo nosil vrečke. Saj taki še obstajajo, samo najti jih je treba!

Vir: Pinterest

Oversize pletenine

Tiste super ohlapne in mehke, v svetli barvi: bež, svetlo modra, roza ali bela. Pozabite na črno, ker to ni njen trenutek. Nujno nabavite eno številko manj, ker se potem še dodatno raztegnejo.

Vir: Pinterest

Blazer na karo vzorec

Namesto črnega, ker je odličen s kavbojkami ali usnjenimi hlačami. Karo je lahko velik ali majhen, tudi barve so si lahko različne, a vichy bo vedno v modi.

Vir: Pinterest

Nekaj zelo, zelo kosmatega

Saj veste, tiste jope ali jakne iz perja, ki jih gledate in gledate, a si ne upate. Povem vam: jih boste nosile! Zato kar pogumno in izberite eno, pa ne črne. Saj vem, se ponavljam.

Vir: Pinterest

Žametne hlače

Rebraste ali gladke, lahko tudi v kompletu z jakno. Žamet je zelo v modi in ga boste nosile, vas bo grel in poskrbel za modno, elegantno podobo.

Vir: Pinterest

Komplet spodnjega perila v nude barvi

Ker perila ni nikoli dovolj in jasno je, da vam še en komplet ne bo škodil. Nude gre povsod in v kolikor nima veliko šivov, toliko bolje! Ker so popusti, le stavite na nekaj bolj razkošnega.

Vir: Pinterest

Novi salonarji v nude ali črni barvi

Ker se pete uničijo in tudi čevlji, teh modelov pa ni nikoli dovolj. Višina pete naj bo 10 ali 12 cm in nič manj. Super visoka, jasno, in super seksi.

Vir: Pinterest

Obleka z bleščicami

Za novo leto, a tudi za lepo večerjo ali posebno priložnost. Midi ali celo dolga, če želite biti prav zapeljive. In ne pozabite, da so bleščice dovoljene tudi čez dan.

Vir: Pinterest

Kavbojke z visokim pasom

In nujno poglejte še zadnjico, ki mora biti v njih v top formi, vrhunska in ravno prav okrogla. Visok pas je nujen za udobnost, temnejša barva pa za eleganco.

Vir: &Other Stories

It torbica (najbrž v tujini in ne pri nas)

Zdaj bi kupila Chloé zato, ker so vsi novi modeli čudoviti, tako kot so čudovito visoke tudi cene. Žal … saj se s popusti ne spremeni prav veliko, a te torbice so naložba in trajajo za vekomaj. Dober izgovor, kajne?

Vir: Netaporter

Živalski potisk

Morda blazer, pas, čevlji ali mala torbica, nekaj s tem vzorcem, saj ne le da je v modi, je tudi zelo lep in pristaja vsem ženskam. Pomembno je le, da ne pretiravate.

Vir: Pinterest

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

2 komentarja

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.