Bleščice tudi čez dan

Lahko bi trdili, da se je letošnja spomladanska in poletna moda posvetila predvsem detajlom, torej vzorcem, zanimivim barvam ter še posebej dekorativnim elementom. Med slednjimi se tako najdejo biseri, kovinski okraski, kristali, perje in celo umetno krzno, izredno zaželene pa so tudi bleščice. Le-te bi sicer prej pripisali zimi oziroma decembrskim praznikom, a vendar jih iz leta v leto vse raje nosimo skozi toplo sezono. Tokrat so zaželene pri številnih stajling zgodbah, močno pa pozdravljamo tudi dejstvo, da niso primerne zgolj za večerne, temveč večkrat tudi za dnevne priložnosti. Pravzaprav jih z lahkoto dodamo tudi najbolj casual opravi, kot so recimo jeans hlače ter bele superge oziroma klasični sandali.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Za vse, ki se bleščečih kosov ne bojite in se ne branite pozornosti, so tu mini obleke, mini krila in zelo kratke hlače, poleg katerih si nadenemo belo ali črno barvo, espadrile ali mules pete. Zaželene so predvsem pisane bleščice, torej tiste, ki odsevajo mavričnost, medtem ko ne moremo zgrešiti niti s povsem klasičnimi, torej v črni, srebrni ali zlati. Velik hit so tudi enobravni glitter kosi, predvsem ko je govora o temno modri, smaragdno zeleni, vijolični ali pa morda vinsko rdeči. Prav posebno mesto pa tudi letos pripada svetlim, nežnim tonom, kot so nude, pudrasta, svetlo modra in seveda pink oziroma rose gold.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

V kolikor si želimo bleščic v izredno omejenih dozah, bo dovolj že svetleč slip top, ki mu dodamo široke hlače z visokim pasom ter morda tudi blazer (v hladnejših dneh), dovolj pa je lahko tudi bleščeča obutev, sploh pri sandalih in petah vseh vrst. In ne pozabimo na kopalke, saj se ta glamurozni detajl najde tudi na njih, včasih le kot napis, spet drugič precej bogatejše in zato opaznejše.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.