Bodo letošnje leto popolne obrvi passée?

Obrvi so brez dvoma eden tistih lepotnih atributov, ki se najbolj spreminja skozi čas. Od tankih, komaj opaznih obrvi pa do zelo košatih v slogu Brook Shields ter Care Delevingne, zelo vplivajo na naš izgled. Te nas lahko pomladijo, nas naredijo bolj prijazne ali pa ravno obratno, in v zadnji letih imam občutek, da se še bolj zavedamo njihove moči. Leto 2018 so zaznamovale “Instagram” popolne obrvi, kot so jih poimenovali mnogi lepotni strokovnjaki. Te so skoraj preveč popolne, da bi bile resnične in za doseganje teh potrebujemo kar nekaj kozmetičnih pripomočkov ter spretnosti. Veliko žensk je šlo korak dlje in si obrvi dalo vtetovirati z različnimi metodami, ki so stalnica v vseh kozmetičnih salonih.

vir slike: Pinterest
vir slike: Pinterest
vir slike: Pinterest

Leto 2019 pa naj bi bilo v znamenju bolj naravnih obrvi. Torej pozabite na popoln lok, senčenje ter svetlenje in vsakodnevno puljenje dlak. IN bodo bolj goste, ravne obrvi, ki niso nikakor tako zelo popolne kot bi jih narisali s svinčnikom. Plus tega trenda je to, da se vsem, ki imate že po naravi goste obrvi, ne bo več treba tako zelo ukvarjati z njimi. Minus pa prihaja za vse, ki že po naravi nimate opaznih. Lepotni strokovnjaki ženskam s tankimi obrvmi priporočajo, da jih zapolnijo le s pomočjo dobrega svinčnika in gela, ki bo držal dlačice na mestu. Ter vsem svetlolaskam, ki si svoje naravne svetle obrvi velikokrat temnijo, da jih raje pustijo, da zaživijo v svoji naravni lepoti. Pomembno je, da obrvi poudarijo vašo naravno lepoto, ne zanašajte se preveč na trenutne trende, saj veste, ti pridejo in grejo. Poiščite obliko in se te držite, nikoli ne populite preveč dlačic, saj te včasih tudi ne zrastejo nazaj.

vir slike: Pinterest
vir slike: Pinterest
vir slike: Pinterest
vir slike: Pinterest
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.