Boho stil za vsako izmed nas

Če bi morala izbrati najboljši stil tople sezone, potem bi to zagotovo bil tisti najbolj lahkoten in sanjav, poimenovan preprosto boho. Gre namreč za modno zgodbo, ki se spomladanskim, pa tudi poletnim in celo še toplim jesenskim mesecem poda naravnost čudovito. Zahvala gre predvsem nežnim, plapolajočim materialom, magičnim potiskom, kjer rože večkrat postanejo glavna točka celotnega videza, zahvaliti pa se je potrebno tudi barvnim paletam, ki so prijazne prav do vseh starostnih skupin. Tako obarvane kose si prav toliko rada izbere marsikatera dvajsetletnica kot tudi dama v letih, zelo lepo pa pristoji vsaki izmed nas. Kroji so namreč ponavadi takšni, da ne laskajo zgolj manekenskim postavam, temveč suhicam in ženskam z oblinami, visokim in manjšim damam, tistim z atletsko postavo, pa tudi tistim, ki se morda borijo s proporcijo telesa.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Številka ena so seveda dolge, nežne in vsekakor vzorčaste obleke, a poleg slednjih, o katerih smo se tudi letos že močno razpisale, bi raje omenila na primer bluze z napihnjenimi rokavi, hlače na zvonec ter veliko semiš usnja. Velik must have je v tem primeru rjava barva in ker je slednja tudi v drugih stajling zgodbah zelo popularna, najti takšen kos zase tokrat res ne bi smel biti problem. Boho outfit se ponavadi ponaša predvsem z detajli, kot so prosojni materiali, tančica, makrame in ostala pletenja, izrezi, resice in raznorazni vzorci, sploh živalski, cvetlični, abstraktni, etno in seveda klasični, recimo pikice in črte.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Pri celotni boho podobi ne pozabite na modne dodatke, kot so klobuk, sandali in prostorna torba, plastenje zlatega nakita, večne oblike sončnih očal ter seveda kar se da naraven izgled, predvsem pri ličenju in pričeski. Letos lahko dodamo nekatere modne zapovedi, ki se bodo v tem primeru s preostalo garderobo ujele kot naročeno – sandali z vrvicami, bucket in oversize torbe, čipkaste kratke hlače ali pa morda le veliko naravnih tonov, kot so že prej omenjena rjava, bež, peščena in nude, kaki zelena ter nenazadnje povsem preprosti bela in črna, a v tem primeru v zmanjšani količini. Razmišljajte predvsem v smeri magične ženstvenosti in podeželske romance, kjer lahko diši po kavbojskem stilu, a vendar ne tistem grobem, temveč veliko bolj po tistem elegantnem in še posebej samozavestnem.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.