Božični puloverji za ljubiteljice mode

December je tu! Božič in novo leto sta za vogalom in v zraku je že prisotno praznično vzdušje. Za december so značilne bleščice, perle, rdeča barva in vsi opazni detajli, ki spominjajo na predbožični čas. Ti so prisotni tudi na pleteninah in če dobro pomislimo, so božični puloverji prav ikonski. Seveda modne navdušenke ne posežejo po klasičnih z raznimi motivi jelkic, jelenčkov in lučk, zato je tukaj izbira za najbolj zahtevne. V prvi vrsti je rdeča barva najbolj zaželena, saj najbolj spominja na božič, poleg tega pa je barva te hladne sezone, tako da si preprosto morate privoščiti rdeč pulover za vsak dan.

Pinterest
Perfect Moment
Jonathan Simkhai
Pinterest

Na drugi strani so bleščice in perle, ki enkratno popestrijo in pleteninam dodajo praznični duh. Te nosite le na rokavih ali pa ovratniku; če pa imate rade statement kose, naj bodo po celem. Če ste za dodaten glamur, jih oblecite z midi krilom z bleščicami ali pa jeans hlačami z vezeninami, ki so prav tako zelo prisotne v zimski modi.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Marc Jacobs

Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.