Brez katerih denim kosov si ne predstavljamo te sezone

Urbana moda to mrzlo sezono napoveduje kar nekaj novosti, ki so nas do sedaj že očarale. Med bolj klasične trende, ki pravzaprav nikoli ne gredo iz mode pa spadajo denim kosi, brez katerih si večina ne predstavlja popolne garderobe. Ti so izredno vsestranski in pristajajo na različne modne kombinacije ne glede na slog oblačenja. Med denim modeli hlač prevladujejo široki kroji, torej sedaj lahko za nekaj časa pospravite bolj skinny modele. IN je culottes model, ki ga lahko nosimo na gležnjarje ali pa čevlje z visoko peto. Vse, ki imate raje nizke pete, pa posezite po boyfriend ali mum jeans modelu. Drugi must have denim kos pa je denim jakna, ki jo lahko nosimo posamično na puloverje ali pa pod plašče in bunde, če ste seveda za modno plastenje.

vir: Pinterest
Citizens of Humanity
AGOLDE
vir: Pinterest
Goldsign

Naslednji trend, ki pride in gre iz mode, je denim na denim ali pa kanadski tuxedo kot so ga poimenovali modni strokovnjaki. Torej omislite si opravo v denimu od glave do pete; to lahko storite z matchy-matchy modnimi kosi ali pa si preprosto omislite kombinezon, ki ga boste lahko nosile ob različnih priložnostih. Uberete pa lahko čisto drugo modno smer in tako kombinirate različne denim modne kose, različnih odtenkov modrega jeansa.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
Sea

Pa še zadnji denim trend, ki je še posebej zaželen med ulično modo: različni potiski, napisi in našitki na denimu; tukaj pride v poštev logomanija, ki je še vedno izredno prisotna, torej logotipi različnih modnih znamk. V ospredju so prestižne, kot sta Gucci in Balenciaga. Če pa vam te niso najbolj všeč, vam priporočamo, da si omislite en kos z zabavnimi in igrivimi rožicami ter srčki, ki prav prijetno popestrijo opravo.

vir: Pinterest
Gucci
Balenciaga
vir: Pinterest
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.