Brezčasna usnjena črna jakna

Med obilico modnih smernic, ki nas včasih prevzamejo, so brezčasni modni kosi tisti, na katere se lahko vedno zanesemo. Eden izmed teh je zagotovo usnjena jakna, ki jo nosimo skoraj čez celo leto in na nešteto outfitov. Ta je zagotovo eden izmed najbolj vsestranskih modnih kosov, ki ga lahko nosimo na vse in v hipu doda kanček drznosti ter rock-chic pridiha. Usnjenk je izredno veliko; od različnih krojev, overzised do krajših oprijetih. Te imajo lahko različne dodatke ter zanimive detajle od našitkov do različnih zadrg in ostalih kristalčkov, perl in še in še. Če stavite na minimalistične, verjemite, da jih boste lahko nosile dolgo, dolgo.

Pinterest
Pinterest
The Row
Balenciaga

Usnjena jakna se poda prav vsemu, od casual oprav do dekliških ženstvenih oblekic. Poigrajte se z modnimi slogi in pomešajte na primer elegantno čipkasto obleko in usnjeno jakno. Ali pa midi slip seksi obleko in črno usnjenko, ki ne razočara. Denim in usnje je ena izmed najbolj popolnih modnih kombinacij za vsak dan, tako da obvezno preizkusite tudi to.

Pinterest
Pinterest
IRO
GANNI

Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.