Čarobne zgodbe in darilo za vas

Drznem si staviti, da se boste z mano kar strinjale. Čarobnosti ni nikoli dovolj in v življenju je tako, da jo res potrebujemo. Tisti zlat prah, ki nas obogati takrat, ko smo izredno srečne, in tista iskra ljubezni ter popolnosti, ki te zadane, ko veš, da si končno našel pot. Knjiga Čarobne zgodbe, avtorice Stashe, je prišla do mene po naključju; a naključij seveda ni, zato sem vedela, da je to zgodba, ki me je čakala. Z veseljem sem z avtorico opravila kratek intervju, vam pa podarim ta teden dva izvoda knjige. Povem vam: je prava za ta čas in polna lepih misli …

Naš čas je omejen. Ne bomo živeli večno. To ni generalka. To je naš prvi in zadnji ‘poskus’, zato ga moramo že zdaj izkoristiti najboljše kot lahko.

Vir: Osebni arhiv

Ko sem prebrala besedo ČAROBNOST na platnici knjige in potem v tvojih intervjujih ter življenju, sem pomislila: s to punco imam nekaj skupnega. Kaj je torej zate čarobnost?

Mi je v čast! 🙂 Čarobnost je zame marsikaj. Da sploh živimo, da imamo okrog sebe ljudi, ki nas imajo radi, da smo svobodni in lahko delamo to, kar želimo. Vse to je čarobnost.

S kakšnim namenom je nastala Čarobna knjiga in kasneje Čarobne zgodbe?

Ker se mi je vedno zdelo, da nas preveč obkrožajo negativne novice in negativne zgodbe, sem želela ustvariti nekaj pozitivnega in dobrega, nekaj, kar bi ljudi razveseljevalo, namesto obremenjevalo. Nastali sta z namenom, da bi ljudem polepšali dan in da bi se ob prebiranju zamislili. Vsaka izmed zgodb ima pomemben pozitiven nauk. Želela sem, da se jih zgodbe dotaknejo in jih spomnijo na tisto, kar je v življenju zares pomembno in kar sčasoma vsi pozabljamo.

Vir: Osebni arhiv
Vir: Osebni arhiv

Kdaj pravzaprav ljudje najdemo pravo čarovnijo?

Mislim, da takrat, ko v življenju najdemo to, kar nas veseli in ob čemer smo zares srečni. Veselje pa je tudi najboljši merilec uspeha.

Kakšni so bili odzivi na knjigo?

Odzivi na knjigo so bili zelo dobri. Pogosto je nekdo, ki je knjigo kupil najprej zase, nato kupil še izvode za svoje prijatelje, da jih je s temi obdaril. Še zdaj dobivam veliko sporočil o tem, kako je nekomu knjiga spremenila pogled na življenje ali vplivala nanje, da so v neki situaciji ravnali drugače, kot bi sicer, ker so se spomnili na zgodbo iz knjige. Bralci pravijo tudi, da jo še zmeraj radi vzamejo v roke, ko imajo težave ali slab dan. »Če bi vsi ljudje to prebrali, bi bil na svetu mir,« je najpogostejša izjava, ki jo slišim.

Vir: Osebni arhiv

Če bi rade imele knjigo Čarobne zgodbe, pošljite mail na darilo@glitter.si in ne pozabite na svoj naslov. Knjigo bomo dvema nagrajenkama poslali po pošti! Srečno vsem.Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.