Čas je za minimalistične ure

December je čas bleščic, barv in bogatih detajlov ter vzorčkov, ki prevladujejo na modni sceni. V čistem kontrastu pa so ure, ki so modni dodatek pa tudi zelo uporaben vsakodnevni pripomoček, brez katerega si veliko žensk ne predstavlja življenja. Ta hip kraljujejo minimalistični, zelo preprosti dizajni, ki so pravo nasprotje trendov izpred nekaj let, ko so bile trendi velike, opazne ure z mnogimi kristalčki ter okrasnimi kamni. Te najdemo v različnih metalnih odtenkih od klasike, kot sta zlata in srebrna, do ta hip zelo priljubljene rose gold različice. Od nekoliko večjih do izredno majhnih modelov – na trgu se za čisto vsako nekaj najde.

Pinterest
Pinterest
CLUSE
Pinterest
Daniel Wellington

So odlično darilo v času božiča in novega leta, ko si želite presenetiti najdražje ali pa tudi razvajati sami sebe. To vedno lahko nosite posamično ali pa dodate kakšen zanimiv kos nakita; kot so manjše zapestnice ali pa tudi prstani – med seboj lahko pomešate tudi različne odtenke, ne bojte se plastenja nakita.

Pinterest
Michael Kors
Pinterest
Kate Spade

Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.