Casual, a še vedno praznično

Prazniki so tu in ne moremo mimo dejstva, da v tem času ne razmišljamo zgolj o zabavah in uživanju, temveč tudi o naši podobi, tako stajling kot lepotni. Outfite izbiramo z mislijo na praznovanja, pa naj gre za tista povsem preprosta, dnevna ali pa tista super glamurozna, večerna. Obstaja kar nekaj kosov, ki nas rešujejo ob vsaki priložnosti, dobro pa se znajdejo tako v casual kot precej resnejših trenutkih, povrh vsega pa so kot naročeni ravno za te dni. Seveda tu ne manjka leska in barv, kot so rdeča, zelena, zlata, črna in srebrna, letos pa se poleg slednjih najde tudi ogromno preostalih odtenkov, ki so jih modne smernice zapovedale že v začetku jeseni.

Instagram: Mikutas
Instagram: Mikutas
Instagram: Sincerely Jules
Instagram: Viva Luxury

Tu so torej bleščice in metalni lesk, ki dobro izgledajo tudi poleg preprostih kavbojk, mini ali midi usnjenega krila ter morda žametnih hlač. Predlagam predvsem glitter blazerje in svetlikajoče se tope, s katerimi preprosto ne moremo zgrešiti v nobenem prazničnem obdobju. Prav tako so kot casual, a vendar glamurozna rešitev bluze z visokim ovratnikom, napihnjenimi in/ali zvončastimi rokavi ter dekorativnimi elementi, kot so morda pentlje in čipka. Slednja nas bo nedvomno vedno presenetila s svojo močjo elegance, če je le dovolj kvalitetna in pri pravem kosu.

Instagram: Fashioned Chic
Instagram: Camila Coelho
Instagram: Aylin Koenig
Instagram: Negin Mirsalehi

Letošnji zimski prazniki večkrat ponujajo tudi dolge, prosojne obleke, ki jih v tem primeru nosimo pod pleteninami in suknjiči, medtem ko pri obutvi prisegamo na udobno, kot so na primer gležnjarji ali škornji z nizko petko. Praznično in hkrati vsakdanje lahko delujejo tudi preprosti, volneni puloverji, v kolikor so jim dodane prave barve oziroma pravi vzorci, pa tudi male dekoracije, kot so recimo perlice, bleščice in podobno. Nenazadnje tudi tu ne gre pozabiti na dodatke in nakit; prvi naj bodo vpadljivi in celo dominantni, medtem ko pri nakitu ostajamo med prepletanjem plastenja ter velikih kosov, kot so uhani ali broške. Za dovršenost je skoraj must rdeča šminka, medtem ko naj bodo na nosu tokrat damsko glamurozna sončna očala.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.