Česa si želimo sodobne ženske

Počasi, a z gotovostjo prehajamo v obdobje, ko bo skrb za naše okolje in posledično naše zdravje postala naša prioriteta. Vse bolj se zavedamo dejstva, da v kolikor želimo zdravo življenje, to ne pomeni zgolj zdrave prehrane, temveč je bistvenega pomena prav zdrav življenjski slog v celoti. Vse se pravzaprav ne začne doma, temveč v trgovini, ko stojimo pred napolnjenimi policami in se odločamo za posamezne izdelke. Močno verjamem, da nas je vse več tistih, ki si vzamemo čas tudi za branje drobnega tiska in sestavin ter celo za raziskave na internetu. Ni nam vseeno, katero kremo bomo nanesle na svoj obraz, s katero ščetko si bomo očistile zobe ter kakšen bo naš šampon za lase, med oblačili izbiramo prijetnejše materiale, ki dihajo, nenazadnje pa se premisleku ne odrečemo niti ob nakupu spodnjega perila. Pri slednjem ženske že od nekdaj prisegamo na bombaž, ki poskrbi tudi za zdravje najintimnejših predelov. Zakaj torej ne bi postale enako skrbne in pozorne tudi pri izbiri vložkov in tamponov?

Izdelki Lunay; vir: osebni arhiv

Tudi mene so v preteklosti večkrat premamile obljube o odišavljenih podlogah, o mehkobi in odlični vpojnosti, kar pa se je ponavadi izkazalo za vse prej kot to. Z leti sem, tako kot vsaka ženska, postala bolj previdna in torej manj zaletava, manj naivna in vsekakor bolj pozorna na dejstva. Ni mi vseeno, kaj vnašam v svoje telo, niti kaj nanašam nanj, hkrati pa mi ni vseeno za vpliv na okolje, ki ga prinašajo moje vsakdanje izbire in odločitve. V tistih, za žensko nedvomno najbolj občutljivih dneh prav zato želim le najboljše zase, za svoje telo, lepa embalaža, polna praznih obljub, pa mi že dolgo ni več dovolj. Tako je tudi pri vložkih, kjer želim le naravne materiale, torej zgolj tisto, kar mi ne more škodovati.

Izdelki Lunay; vir: osebni arhiv
Izdelki Lunay; vir: osebni arhiv

Znamka Lunay je zato v moje roke prišla kot naročena, saj združuje vse, kar sodobna ženska, ne glede na starostno skupino, želi ali celo zahteva zase. Gre namreč za naravni bombaž, ki tako v dnevih menstruacije kot v dnevih, ko potrebujemo zgolj ščitnik perila, poskrbi, da nam je kar se da udobno. Ne draži kože in ne povzroča vnetij, zahvala pa gre dejstvu, da vložki in tamponi ne vsebujejo ničesar, kar bi nam morda lahko škodovalo. Dišav, superabsorbentov, klora in/ali dioksina tu zagotovo ne bomo našle, zato smo lahko povsem brez skrbi.

Izdelki Lunay; Vir: osebni arhiv

Vsaka od nas si dandanes želi kvalitete in med poplavo izdelkov iščemo tiste s pravo vsebino, tiste z zgodbo v ozadju, torej tiste, v katerih se prepoznamo, s poslanstvom katerih se poistovetimo in jih posledično lahko priporočamo tudi svojim mamam, hčeram, sestram in prijateljicam. Lunay brez dvoma združuje vse od naštetega in še več, ker pa ženske cenimo tudi ličnost, so njihovi izdelki seveda zadetek v polno. Lunay torej ni zgolj kvaliteta, temveč zdrav življenjski slog, ki smo se mu prav zato pridružile že mnoge.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.