Chanel je za predstavitev novega parfuma izbral tudi Zagreb

Pretekli teden je bil za modno in lepotno hišo Chanel izredno pomemben teden. Ne zgolj zaradi pariškega tedna visoke mode, temveč tudi zaradi povsem nove dišave, poimenovane Gabrielle. Po kar petnajstih letih je to namreč čisto novi parfum in prav zato so si pri Chanelu omislili veliko praznovanje ter predstavitev na najvišjem nivoju. Med gosti slavnega razstavnega prostora Palais de Tokyo se je seveda znašla igralka Kristen Stewart, tokrat v vlogi obraza nove dišave, poleg nje pa so ogromno pozornosti poželi še nastopajoči Pharell, Katy Perry kot ena častnih gostij ter številni drugi. Pompozne predstavitve pa niso omejili zgolj na Pariz, temveč so v naslednjih dneh med drugim obiskali tudi Zagreb.

Vir: Osebni arhiv
Vir: Osebni arhiv
Vir: Osebni arhiv
Vir: Osebni arhiv
Vir: Osebni arhiv

Mesto Zagreb že samo po sebi izžareva določen čar, ki ga premorejo zgolj kraji z bogato zgodovino. V hipu lahko že po nekaj korakih začutiš poseben utrip mesta, ki se ponaša s številnimi zanimivimi točkami, vrednimi ogleda in obiska, a še bolj me vedno znova očarajo skriti kotički, male kavarne z mini teraso, ki jo obkroža bela ograja, ali pa parki, ki vse bolj postajajo prostor druženja, piknikov in zabave. Chanel je za nas tokrat izbral hotel Esplanade, ki se je več kot odlično podal celotnemu dogodku, predvsem s svojim starim, klasičnim šarmom ter vrhunsko lokacijo, ki nas je od vseh najboljših točk ločila zgolj nekaj korakov.

Vir: Osebni arhiv
Vir: Osebni arhiv
Vir: Osebni arhiv
Vir: Osebni arhiv
Vir: Osebni arhiv

Prelepi večerji je sledil še lepši dan, ki smo ga po sprehodu skozi mesto zaključili z vrhuncem tokratnega izleta – razstavo in predstavitvijo nove dišave Chanel Gabrielle. 3D reklamna animacija ter razstavna steklenička, oblikovana iz izjemno lahkega, tankega stekla, ki se kot ulito poda ženski roki, je le še razburkala našo radovednost, ki smo jo kmalu za zatem prepustile omamnemu vonju, luksuzni mešanici štirih belih cvetov – ylang ylanga, jasmina, tuberoze ter cvetov oranževca. Gre za izredno ženstveno, a hkrati zelo mladostno dišavo, ki združuje tako cvetlični kot zemeljski pridih, hkrati pa je ravno prav rožnata in ravno prav kremasta, da ne deluje agresivno ali kar je še huje, neopazno, česar se je pri njenem kreiranju zavedal tudi Olivier Polge. V naslednjih mesecih bo slednja torej prispela tudi do naših prodajnih poličk, do takrat pa naj vznemirjenje ostane še kanček v zraku.

Vir: Osebni arhiv
Vir: Osebni arhiv
Vir: Osebni arhiv
Vir: Osebni arhiv
Vir: Osebni arhiv
Vir: Osebni arhiv

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

1 komentar

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.