Choker ogrlice ostajajo v trendu

Ponavadi so trendi osredotočeni zgolj na posamezno obdobje, a nekaterim kosom lahko ostanejo naklonjeni tudi več zaporednih sezon ali celo več let. Med slednje sicer ne spada veliko naše garderobe, a tu so vsekakor določena oblačila in dodatki, brez katerih si nekako ne znamo predstavljati današnjih outfitov. Choker ogrlice so nedvomno eden tistih elementov, za katerega sprva morda nismo pričakovali tako velikega uspeha, a vse kaže, da bodo z nami ostale še vsaj to leto.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Gre za trend, ki smo ga srečali že v preteklih 90., a niti približno v takem obsegu in popularnosti, kot ga doživljamo sedaj. Tu so chokerji za skoraj vse priložnosti, tako dnevne in casual kot tudi izredno glamurozne, večerne. To je kos nakita, ki pogosto doda želeno piko na i, deluje mladostno, a hkrati tudi ženstveno, predvsem pa lepo poveže naš look z našim make-upom.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Za najbolj diskreten dotik so tu komaj opazne, zlate ali srebrne verižice, po drugi strani pa so vse bolj IN ogromni chokerji, obdani z biseri, kristali, barvitimi kamni, čipko in/ali metalnimi detajli. Še vedno ne moremo zgrešiti z največkrat opaženimi in zato morda do sedaj že kar klasičnimi kosi iz žameta, čipke, denima ali vrvice, a bolj kot ti se v ospredje prebijajo chokerji iz plemenitih kovin.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.