Cindy: čudovita pri 53 letih

Je ikona devetdesetih let. 20. februarja je dopolnila 53 let in še vedno je  izjemno privlačna. Odkrili so jo v Chicagu, na ulici. Sestra jo je rada zbadala zaradi znamenja nad ustnico, ki je na koncu postalo njen zaščitni znak. V Hollywoodu petdesetletnice cvetijo, zlasti zadnja leta, ko se igralke, kot so Sharon Stone, Sandra Bullock in Nicole Kidman, vedno znova potrjujejo kot ikone stila in zlahka pometejo z mlajšimi kolegicami. Danes lahko Cindy občudujemo na različnih naslovnicah, saj je še vedno noro iskana in cenjena, tudi zaradi svoje nesporne karizme.

Vir: Porter Magazine
Vir: Porter Magazine
Vir: Pinterest
Vir: Porter Magazine

Nesporna ikona pa ostaja Cindy Crawford, prelepa ameriška manekenka, ki je z leti postala vzornica ženskam po vsem svetu. Videvamo jo v elegantnih oblačilih ob svečanih priložnostih, pa tudi športno urejeno v bolj sproščenih trenutkih. Dokazala je, da ko ženske prestopimo magično mejo 50 let, nikakor nismo obsojene na resnobne kostime in temnejše barvne kombinacije. Prav nasprotno: Cindy vsak dan dokazuje, kako poudariti obline z oblekami v slogu 50. let, z nabranimi krili in visokim pasom ter z živahnimi vzorci na pastelni osnovi.

Vir: Instagram
Vir: Porter Magazine
Vir: Vogue
Vir: Porter Magazine

Bila je prva vrhunska manekenka, ki se je slikala gola. Ljubiteljica gibanja in telovadbe je posnela niz videov za aerobiko. Kot otrok je hotela postati pomembna: nuklearni fizik ali prva predsednica, ki sta po njenem bila najpomembnejša poklica. Da bi bila manekenka, ji sploh ni prišlo na misel zaradi družinskih razlogov. Pri Crawfordovih je veljalo prepričanje, da je manekenstvo drugo ime za prostitucijo. Šele ko je imela pogodbo z agencijo Elite in je dosegla svetoven uspeh, so začeli drugače razmišljati. Izklesana postava, ameriški videz in znamenje nad ustnico so Cindy zagotovili uspešno manekensko kariero.

Vir: Porter Magazine
Vir: Porter Magazine
Vir: Pinterest
Vir: Porter Magazine

V nekem trenutku ni bila več zadovoljna samo z naslovnicami, zato je začela dajati intervjuje in izjave, s čimer je prišla do izraza njena osebnost, predstavila je svoje mnenje o pomembnih temah, (med drugim bolečino ob bratovi smrti zaradi levkemije) in tako je nastajala ikona. Papirnata manekenka se je spremenila v živo bitje iz mesa in krvi. O lepotici je sanjarilo na milijone moških, bila pa je tudi navdih za številne ženske, ki v njej niso videle nedosegljive vzornice, ampak resnično žensko, ki je spodbujala ženske, da se uredijo, polepšajo, izboljšajo.

Vir: Vogue India
Vir: Porter Magazine
Vir: Pinterest
Vir: Vogue India

Cindy sicer lahko zavidamo, ampak jo predvsem ponosno občudujemo.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.