Crop topi še vedno priljubljena izbira

Crop topi so pred nekaj leti zavladali modnemu svetu in zvezdnice ter ostale modne navdušenke so z odprtimi rokami sprejele ta trend. Tega je mogoče videti kot must have kos uličnega sloga, pa tudi na rdečih preprogah. Vsestranskost crop topa ga dela tako zelo privlačnega za vse generacije in zelo lahko ga je vključiti, saj se poda čisto vsakemu osebnemu slogu. Če je razlog, da ga še niste oblekle dejstvo, da razkrije veliko kože, obstaja seveda rešitev, in sicer spodnji deli oblačil z visokim pasom, s katerim boste veliko manj razgaljene. Različnih kombinacij je tako zelo veliko, da boste zagotovo našle vsaj eno, ki jo boste vzljubile in oblekle to toplo sezono.

Pinterest
Pinterest
Pinterest

Ljubiteljice urbanega sloga oblačenja boste svoj crop top z veseljem skombinirale z denim hlačami. Ta sanjska kombinacija je ena izmed najbolj priljubljenih in primerna za vse tipe postave. Ljubiteljice boyfriend modela hlač poskusite s čipkastim crop topom želene barve ter videzu dodajte nekaj sofisticiranosti z blazerjem, ki bo zelo lepo povezal celoto. Če ste za retro, poiščite jeans hlače z visokim pasom, s katerimi skrijete nekoliko kože. Kot modni dodatek si lahko okoli pasu ovijete srajco in oblečete denim ali usnjeno jakno.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Elegantne dame si seveda lahko privoščite crop top na svoj način. Zelo eleganten je v kombinaciji z midi ali maxi širšim krilom. V tem primeru si privoščite visoke pete ali pa balerinke, torbica naj bo majhna ali srednje velikosti, saj na ta način dovolite, da ta oprava zasije v vsej svoji lepoti. Poigrajte se z različnimi barvami in vzorčki ter ustvarite svojo edinstveno različico.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.