Črtaste obleke vseh vrst

S poletjem vsakokrat hodijo z roko v roki, a vendar so črtaste obleke letos dobile prav posebno mesto med modnimi smernicami. V trgovinah in pri poulični modi jih je namreč zaznati nešteto, prepričale pa niso zgolj starejših oziroma zrelejših generacij, temveč jih z užitkom (in v izredno zanimivih stajlingih) nosijo tudi najmlajša dekleta. Poleg tistih najbolj ustaljenih, lahko bi rekli kar najpopularnejših vsako toplo sezono, kot so kombinacije med črno in belo, belo in modro ali pa svetlo in temno modro, so tokrat še večji hit nekoliko živahnejši odtenki rdeče, rumene ali zelene. Gre torej za print, ki se odlično prilagaja vsem priložnostim, pa tudi vsem okusom in krojem, saj jih je moč nositi tako v elegantnejši kot povsem casual vlogi.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Super izbira pa niso zgolj črtaste obleke, ki se prepletajo med belo in še eno barvo poletja, temveč so ta trenutek aktualne tudi pisane črte, zgrešile pa ne bomo niti z nekoliko temnejšimi, kot so rjava, črna in temno modra. In prav toliko, kot so pomembne same črte, je bistvena tudi oblika oziroma kroj obleke. Gre namreč za črtaste obleke vseh vrst, od mini pa do maksi dolžin, ozke in široke, ženstvene in celo takšne, ki delujejo, kot da so jih nosile že naše babice.

Ganni
Rosie Assoulin
Evi Grintela
Dolce & Gabbana
Stella McCartney

Vsekakor gre poudariti srajčne modele, ki lahko padajo ravno, še raje pa imamo dodatek pasu. Prav tako ne moremo mimo oblek na preklop, ki delujejo zrelo, a vendar v kombinaciji z belimi supergami izgubijo resnobnost. Zelo so mi všeč dolge, slip obleke, ki vzbujajo zanimanje tudi z različnimi vrstami črt, v sam vrh pa tudi letos prištevamo lahkotne črtaste obleke, tiste z volančki in naborki, ki se jim najlepše podata slamnat klobuk in cekar v rokah.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.