Čudaške obleke na Met Gala 2019

Letošnja prireditev Met Gala je bila prav gotovo posebna, a če sem iskrena, lahko rečem, da so v resnici posebne vse. Razlogov za norost je veliko. Na eni strani imamo Anno Wintour, nedvomno kraljico biblije Vogue in tisto, ki narekuje modne smernice ter lahkotno kroji življenja tistih, ki živijo z modo. Ona torej določa temo in ona prijazno svetuje, kako naj pridejo oblečeni. No, vsekakor verjamem, da imajo zvezdniki tudi sami besedo, a zanimivo je gledati, kako jih ta prireditev zabava. Če je na eni strani Anna, je na drugi želja po izstopanju in marsikdaj tudi zelo osebna interpretacija mode ter predlagane teme. Met Gala so simbol prestiža in tudi najbolj nore mode, ki zna stopiti čez mejo, biti očarljiva, odbita, muhasta, zelo neprijetna ali, jasno, izredno lepa. In tukaj so tisti, ki so najbolj izstopali.

Anna Wintour – oblečena v Chanel, kot poklon pokojnemu Lagerfeldu – je prišla na prireditev s hčerko Bee.
Lady Gaga se je preoblekla kar štirikrat. Zanjo je poskrbel oblikovalec Brandon Maxuwel in Gaga je postala ponovno Gaga: nora in odbita.
Faraon Billy Porter, ki je že na Oskarjih nosil krilo, je ponovno presenetil. Tako so ga pripeljali, nosil pa je obleko znamke The Blonds in čevlje Giuseppeja Zanottija.
Serena Williams: Atelier Versace in superge Nike … In da, rumena barva je zelo v modi.
Hamish Bowles, novinar Conde Nasta, poln perja in v divjih barvah. Oblekel ga je John Galliano za Maison Margela. Naj samo dodam, da sem ga intervjuvala večkrat in je skrajno antipatičen. 🙁
Bella Hadid: super lepo telo, a sem pričakovala več. Moschinova obleka pokaže brezhibne boke, zapestnice pa so malo mimo.
Irina Shayk … Bolj me zanima, kje je Bradley Cooper … Burberry obleka, oblikovalec Riccardo Tisci. Lep žamet, a mi celota ni najbolj všeč.
Kim Kardashian nosi Muglerja in je kot običajno super prosojna. Pravijo, da si je dala odstraniti rebra zato, da bi bil njen pas še vitkejši.
Harry Styles nosi prosojnega Guccija.
Kendall in Kylie Jenner nosita kreacijo Versace. Veliko perja, a nista prepričali.
Celine Dion, resice, bleščice, 20. leta in Oscar de la Renta. Kaj pravite? Zame je carica.
Jared Leto: princ brez krone, ki pa nosi v roki lastno glavo. Guccijevo seveda.
Naomi je nosila Valentina in obleko, ki jo je zanjo narisal Pier Paolo Piccioli. Brezhibna.
Hailey Bieber nosi klasično in čudovito obleko Alexandra Wanga. Pogrešali smo Justina tik ob njej. Mene pa zanima, kako priti do tako lepega tena …
Cardi B nosi obleko Thoma Browna, ki ima kar 30.000 peres, zahtevala je 2000 ur dela in 35 šivilj. Seveda je ročno narejena.

Tudi to je spektakel. Nasvidenje do prihodnjega leta!

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.