Čudovite večerne obleke na prireditvi MET Gala 2018

MET Gala je nedvomno ena izmed najbolj pričakovanih modnih prireditev na svetu in hkrati priložnost, da se vse dive, starlete in manekenke pokažejo v svoji najboljši luči. Letošnja razstava je nosila naslov Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination (Nebeška telesa: moda in katoliška imaginacija), zato je bila prireditev še večji izziv, saj so vsi pričakovali najbolj odbite, skoraj bizarne kreacije. In seveda je bilo takih ogromno. Na razstavi je bilo na ogled kar 40 oblek iz Vatikana, na drugi strani pa so bile prav tako kontroverzne in na pol cerkvene kreacije hiš Versace, Gaultier in Galliano. Gostiteljica Anna Wintour je zelo blestela v Chanelovi kreaciji v svetli barvi, ob njej pa prav tako lepa hčerka Bee, ki se je odločila za rdečega Valentina.

Foto: Getty
Foto: Getty

Obleke lahko razdelimo kar na sklope, saj so bile prevladujoče barve sledeče. Na prvem mestu bela, zelo lepa, neokrnjena in naravna, sicer po mojem mnenju tudi najbolj elegantna in dokaz, da z belo nikoli ne zgrešimo. Anna Wintour, Hailee Steinfield, Hailey Baldwin in Katy Perry z angelskimi krili so prepričale vse.

Foto: Getty
Foto: Getty

Veliko je bilo tudi zlate, v najbolj bogati različici. Mnogo zvezdnic se je odločilo za zlato barvo, med drugimi tudi Jasmine Sanders, Evan Rachel Wood, Olivia Munn, Joan Smalls, Sarah Paulson, Kim Kardashian in Gisele Bundchen v eko obleki znamke Versace.

Foto: Getty
Foto: Getty

Kot rečeno je bila tema razstave kar zahtevna, zvezdnice so si lahko drznile obleči nekaj drugačnega, skoraj cerkvenega.  Lily Collins, Alicia Vikander,  Rooney Mara ter Rihanna so nas pustile brez besed. Nekoliko bolj tvegane so bile obleke Jennifer Lopez, Madonne, Nicki Minaj, Cardi B in Lane Del Rey.

Foto: Getty
Foto: Getty
Foto: Getty
Foto: Getty
Foto: Getty

Kot zanimivost naj dodamo, da je H&M nekaterim zvezdnicam oblikoval obleke po meri, kot so Lili Reinhart, Olivia Munn, Alek Wek, Kiersey Clemons, Jasmine Sanders in Luka Sabbat.

Foto: H&M

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.