Cvetlični vzorci se nadaljujejo tudi v jesen

Letošnja topla sezona je bila močno preplavljena z nekaterimi izredno tipičnimi trendi za ta čas, med katerimi so seveda v prvi vrsti tudi vzorci cvetja. Slednje smo lahko občudovali na skoraj vseh kosih ženske garderobe, celo na obutvi in preostalih modnih dodatkih. In letošnja jesen vse bolj namiguje na to, da bodo ti z nami ostali vsaj še nekaj mesecev ter s tem čudovito popestrili outfite te hladne sezone.

Pinterest
Pinterest
Pinterest

Potiske rož bomo tokrat občudovali na celotnem looku, saj so jih namreč številne modne hiše, kot na primer Dolce & Gabbana, Gucci, Kenzo, Marni, Balenciaga in mnoge druge, vključile tako med obleke kot kostime in ostale dvodelne komplete. Med cvetličnimi oblekami bodo najbolj zaželene prav midi in še bolj maksi dolžine, ki pa tokrat vseeno razkrivajo gležnje in obutev. Super IN bomo delovale v rožastem hlačnem kostimu ali vsaj blazerju, še večji poudarek pa bo na hlačah in krilih.

Dolce & Gabbana
Dolce & Gabbana

Ponovno bodo v trendu kombinacije različnih, a tematsko še vedno podobnih printov, pa naj gre ob tem za čisto drobne ali pa izredno velike podobe rož. Orientalski pridih je bilo čutiti že skozi poletje, z nami pa ostaja tudi v tem primeru. Za vrhunec elegance so tu vsekakor bogati, debelejši materiali v omenjenem printu, ki jih dopolnjujemo s klasičnimi salonarji, glamuroznim nakitom in klasičnim, ženstvenim make-upom.

Gucci
Gucci
Gucci

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.