Darilo tedna in nagrada za dušo

Drage bralke in čudovite prijateljice,

nov teden zahteva tudi novo darilo, kajne? V pričakovanju zimskih, prazničnih Glitter Box nagrad smo si omislili nekaj preprosto čudovitega. Najprej čestitke Miri iz Trbovelj, ki je dobitnica Glitter Boxa #8 in je napisala tako:

Poletje je bilo zame vedno najlepši letni čas. Kot otrok sem se veselila počitnic in letovanja na morju in kasneje v času službovanja v pričakovanju koriščenja dopusta in oddiha. Leto 2021 pa je zame posebno. Težko sem pričakovala jesen.  S prihodom jeseni je nastopila moja upokojitev. Da, kljub letom, katerih se ne sramujem, sem redna obiskovalka spletnega mesta, kjer najdem navdih za modne nasvete, trende in tudi globoke misli in fotografije, ki “pobožajo” dušo. In želim si, da tako ostane tudi v prihodnje, da  ohranim navade. Mogoče bo moja garderoba nekoliko bolj športna, klasična in umirjena, a vseeno ne bo manjkalo dodatkov, nakita, detajlov in oblačil, ki na meni poudarijo ženstvenost. Res je, čudovito je biti ženska! Jesen niso le meglena jutra in deževni popoldnevi. Jesen so tudi s soncem obsijane krošnje dreves, ki se razkazujejo v krasnih, toplih tonih, kot da so posute z dišečim cimetom.  Jesen je vonj po sveže pečenem kostanju. Jesen so mirni večeri, ko se ogrnemo z odejo in popijemo skodelico najljubšega toplega napitka. So dnevi, ko se  odpravimo na sprehod, ko nas pobožajo še zadnji topli jesenski žarki. Jesen je toliko lepega. Le videti moramo. Morda so mi v preteklosti dnevi prehitro minevali in vsega tega nisem opazila. Zdaj bom imela več časa za  to občudovanje in s pomočjo nasvetov ostala v trendu.

Hvala, draga Mira, in res, le videti moramo!

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Za danes pa imamo presenečenje, ki bo uporabno tudi v letu 2022. V sodelovanju z Ujemi ritem življenja in www.peresa.si podarjamo:

  • Knjigo Ujemi ritem življenja (čudovite misli, zgodbe, napotki, citati),
  • bombažno shopper bag s sporočilom (da bo nakupovanje v trgovini res prijazno),
  • rokovnik Ujemi ritem v 2022 (noro, noro lep, citati, čudovite barve, 100 % ženstven),
  • Moj ritem, stoječa knjižica motivacijskih misli (nekaj za na nočno omarico, da se vsak dan znova spomnite, kako je življenje čudovito in kako ste čudovite tudi ve!).

Sodelujete tako, da pošljete mail na darilo@glitter.si, dodate kakšno lepo misel za nas, seveda ne pozabite na svoje podatke in naslednji teden bomo izžrebali srečno nagrajenko!

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.