Darilo za vaše lepe misli

Želim si, da bi bilo novo leto čim bolj uspešno in mirno, da bi lahko vse vztrajale tako, kot smo do sedaj, a morda z manj napora, kajti, resnici na ljubo, 2020 je bil pravi izziv. Teh se sicer ne bojimo, ampak, no, zdaj bi bilo kar dobro, da gremo na stare tirnice in začnemo živeti. V tem obdobju kvazi karantene me je rešilo predvsem branje in to, da sem imela veliko časa za družino, kuhanje, ustvarjanje doma. Na ta način so se tudi misli razblinile in začutila sem notranjo srečo, ki je prej nisem imela ali se mi je morda samo zdelo, da je samoumevna, pa ni.

Irena Potočar Papež

December je seveda tudi čas obdarovanja in najraje bi videla, če bi vse lepe stvari prišle do vseh nas ter nas močno razvedrile. A kot bi povedal marsikateri psiholog je v življenju tako, da moraš imeti lepe stvari predvsem v sebi. Vse tiste misli ali tihe besede so še kako pomembne in tudi objem, jutranji, četudi smo same, ker sebe lahko objamemo vedno. To je kar dober obred, ki bi ga morale obvladati vse, saj resnično pomaga.

Vir: Osebni arhiv

Zato danes srečni bralki podarimo čudovit dnevnik in knjigo Ujemi ritem življenja. Obe sta plod Irene Papež, ki je na papir postavila ne le čudovite misli, temveč tudi priložnost, da jih same ustvarimo. Če že pišete in imate dnevnik, potem veste, da gre za odlično terapijo proti stresu in neprecenljiv trenutek, ko smo same s sabo. Brez mask, popolnoma gole in tako čudovito iskrene. V knjigi nam Irena poda veliko namigov za osebno srečo in ras, dana preprost način ujamemo osebni ritem. Dnevnik pa je ustvarila skupaj s hčerko Satin in ima čudovito, mladostniško noto. Smem dodati, da je pudrasta barva zmagovalna? In zelo so me prevzele lepe misli za vsak teden.

Vir: Osebni arhiv
Satin

Ker vem, da vam bo vse skupaj zelo všeč, z veseljem podarjamo eno knjigo in dnevnik bralki, ki bo pisala na darilo@glitter.si. Kot vedno: srečno vsem!

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

2 komentarja
 1. Pozdravljena,

  po gledanju oddaje Dobro jutro, sem se odločila, da začnem pisati dnevnik…..kje se da naročiti ta lep dnevnik?
  Mimogrede tvoja stran je čudovita.

  Hvala za odgovor in bodimo zdravi.

  Andreja

  1. Draga Andreja, hvala. Kateri dnevnik, moj? Tisti, ki sem ga imela v studiu? Bila sta dva, eden je Flow, drugi Daphne’s Diary. Prav danes sem dobila po pošti svojega in sem zeloooo srečna. Flow sem naročila na http://www.fridolina.si, so zelo fajn in hitro pride. Daphne’s Diary pa na amazon.de. Maham in objem!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.