December je za nami, bleščice pa ostajajo

Decembrski vrvež je tudi tokrat pustil čarobne sledi, ki so nas prijetno pospremile na svežo pot novega leta. Bilo je pestro in bilo je izjemno svetleče, saj so se v sam modni vrh tudi tokrat uvrščali vsi kosi, ki so žareli od neštetih bleščic in/ali metalnega leska. In čeprav smo do danes že v celoti sprejele povsem zimske in precej bolj umirjene trende, svetlečih oblačil in dodatkov še zdaleč ni potrebno pospraviti v ozadje omare. Nikakor ne, saj namreč ogromno predlaganih stajling zgodb ta hip predlaga outfit-e, ki vsebujejo ogromno glamuroznega leska. Lahko so to le mali detajli, ki dodajo kanček prefinjenosti še tako navadnemu look-u ali pa izredno opazni kosi, okoli katerih se vrtijo vsi ostali elementi naše podobe.

Poulična moda
Poulična moda
Poulična moda

Predlagam, da se pri izbiri v tem primeru odločamo med suknjiči in čevlji. Svetleč blazer je namreč eden tistih kosov, s katerim elegantno izgleda tudi navadna srajca in kavbojke, puli in mini krilo ali celo maksi obleka, ki velja za must have letošnje zime. Naj bo v črni, zlati ali še najraje srebrni, saj ga bo tako najlažje kombinirati s preostalo zimsko garderobo, prav pa nam bo prišel tudi v nadaljnih prazničnih sezonah. Med glitter obutvijo so te mesece priljubljeni predvsem salonarji z vsemi možnimi višinami petk, super za zasnežene, mrzle dni so gležnarji, medtem ko bomo že pri prvih utrinkih pomladi letos ponovno stavile na mules pete in balerinke.

Poulična moda
Poulična moda
Poulična moda

Bleščice naj bodo v veliki meri prisotne pri pleteninah in mehkih puloverjih oziroma jopah, saj je ta kombinacija skoraj vedno zmagovalna. V kolikor pa vam lesk ni povsem blizu, ga izpustite v celoti in si piko na glamurozni i postavite s pomočjo opaznih uhanov ali svetlikajoče se šminke, kar je pogosto ravno dovolj, da še vedno delujemo resno in urejeno, a tudi ženstveno.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.