December v znamenju zlate in srebrne

Določene barve, kot sta na primer tudi zlata in srebrna, so v resnici močno priljubljene skozi vse leto, ne glede na letni čas oziroma postavljene modne smernice. A vendar prav ti dve barvi verjetno nista nikoli tako močno prisotni, kot se to zgodi v decembru. Zahvala gre seveda predvsem praznikom, ki nudijo nešteto zabav in druženj, ob katerih se najlepše podajo prav zlati in srebrni kosi. Naj gre za posebne, večerne priložnosti ali pa povsem vsakdanje, casual trenutke, ta hip si lahko bleščeče elemente omislimo prav na vsakem koraku, vedno in povsod. In tudi letošnji december zato ni nič drugačen, kvečjem je takšnih lookov še več, v večjem izobilju in v razkošnejših stajling zgodbah.

Pinterest
Pinterest
Pinterest

V osnovi predlagam, da se tokrat osredotočimo na tope, pulije, srajce in bluze z zlatimi oziroma srebrnimi detajli, kjer naj ne manjka niti ostalih dekorativnih elementov, kot je čipka, napihnjeni in/ali zvončasti rokavi, visok ovratnik in pentlje ter prosojnost za piko na i. Z zlato oziroma srebrno obdane so lahko tudi hlače, največ pozornosti pa bomo nedvomno vzbudile s tovrstnim vrhnjim kosom, za katere smernice tokrat narekujejo močno vpadljivost, glamur in bogate barve. Zlata je na primer kot naročena za popularne leopardje vzorce, medtem ko se srebrna super poda kačjemu ali zebrastemu. Za konec ne spreglejmo še dodatkov, sploh bleščečih salonarjev, gležnjarjev oziroma škornjev, pa tudi IT kosov, kot so pas, mini torbica ter velik nakit in opazna sončna očala.

Pinterest
Pinterest
Pinterest

Posebno mesto pa se za ti dve bogati barvi v decembru ne najde zgolj med outfiti, temveč tudi pri make-upu, kjer so letos poudarjene predvsem oči in ustnice, veliko pa lahko dosežemo že z zlato ali srebrno obarvanimi nohti, seveda odvisno od našega osebnega okusa in stila. Vsekakor drži eno, in sicer, da je to obdobje leska, zato ga dodajmo vsaj kanček, pa čeprav le v obliki preprostega lip glossa.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.