Denim srajca: še vedno nepogrešljiv modni kos

Verjamem, da ima vsaka izmed vas vsaj eno denim srajco v omari. Ta je brezčasen modni kos, to hladno sezono pa stavite nanjo v naslednjih modnih kombinacijah. Prva je denim na denim videz, za kar potrebujete seveda denim srajco in prav tako hlače. Odtenka denima se lahko razlikujeta za večji kontrast, lahko izbirate tudi med zelo podobnimi modnimi denim kosi, ki izgledajo na prvi pogled kot kombinezon. Ves čar denim videza pa so tudi modni dodatki, ki naj ne bodo dolgočasni. Torej stavite na čevlje v različnih odtenkih in torbice, ki spadajo med statement kose. Tudi vrhnji kos naj bo opazen, plašči v pastelnih odtenkih so vedno dobra izbira ali pa bunde za bolj športni videz.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Valentino
E.L.V. Denim

Druga priljubljena modna kombinacija s srajco v denim materialu vsebuje spodnji del na karo vzorec. Ravno ta je zavladal to mrzlo sezono modnemu svetu in ga lahko brez težav kombinirate tudi z denim srajco. Spodnji del je lahko krilo ali pa hlače, v obeh primerih so bolj modni široki modeli. Karo spodnji del naj bo pisan; z rdečo, rumeno ali modro ne morete zgrešiti. In zadnja kombinacija je najbolj naklonjena nizkim temperaturam. Nad svojo srajco oblecite pletenine; ta naj bo v nevtralnem odtenku; najbolj nosljivi sta brez dvoma bež in siva, ki lepo pašeta na denim odtenek. Kot spodnji del pa izberite črne hlače, če obožujete usnje, naj bodo v tem materialu. Za piko na i naj poskrbijo različne verižice, ki bodo lepo poudarile kombinacijo denim srajce in pletenin.

Pinterest
Tibi
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Alaia

Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.