Divji potiski tudi v topli sezoni

Počasi se premikamo proti bolj toplim mesecem in pomlad po kmalu pokukala izza vogala. Veliko je govora o najnovejših trendih in nekateri so bili že zelo priljubljeni v mrzli sezoni. Med njimi je tudi divji, živalski potisk, ki smo ga že vzljubile in to pomlad in poletje pripravlja nekaj novosti, ki nas bodo še bolj prepričale, da si bomo upale obleči ta drzen vzorec za velik statement. Eden bolj zaželenih na modnih brveh je bil potisk zebre. Ta je največkrat v kombinaciji z belo in črno barvo. Lahko pa nas preseneti tudi v ostalih niansah, od modre, zelene, oranžne do rdeče. Ta zelo lepo pride do izraza na lahkih tkaninah in bolj širokih krojih. Idealna izbira je dolga maxi obleka ali pa hlače na zvonec.

Vir: Pinterest
Vir: GANNI, www.net-a-porter.com
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: ROTATE Birger Christensen, www.net-a-porter.com

Zaželen pa je tudi potisk kače, ki nas nekako najbolj prepriča v nevtralnih barvah. Zelo lepi so na primer modni kosi v beli barvi, ki jih lahko nosimo skupaj z bolj basic oblačili pa tudi modnimi dodatki. Prava popestritev tople sezone pa je tudi neon, ki ali ga obožujete ali pa vam sploh ni pri srcu. Tovrstni kosi so brez dvoma statement in jih morate nositi z veliko samozavesti. Zadnji najbolj klasičen potisk, leopardji vzorec, je kljub vsem trendom še vedno bolj zaželen. Pomladno in poletno sezono ga bomo nosile z matchy-matchy trendom, torej omislite si na primer jakno in spodnji del, kot je krilo z enakim leopardjim potiskom. In še en trend, ki ga vključuje, kombinacija rdeče barve ter divjega potiska. Omislite si dolgo, midi široko krilo, ki ga preprosto nosite na T majico in bele športne copate – saj s temi basic modnimi dodatki ne morete zgrešiti.

vir foto: Pinterest
vir foto: Pinterest
Faithfull The Brand, www.net-a-porter.com
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.