Dodatki za modno in hkrati toplo zimo

Vstop v novo leto pomeni tudi vstop v najhladnejše obdobje letošnje zime, zato so kakršnikoli nasveti in namigi za udoben, topel in hkrati tudi moden izgled še kako dobrodošli. Poleg klasičnih zapovedi, kot so na primer debeli, kosmati plašči oziroma jakne, pleteni puloverji in puliji ter volnene hlače, tudi tokrat obstaja kar nekaj dodatkov, ki so kot naročeni tudi za najnižje zunanje temperature. Nekateri med njimi so zgolj ponovljeni ali posodobljeni iz prejšnjih sezon, spet drugi si povsem na novo utirajo modno pot.

Pinterest

Povsem so me očarale pletene nogavice, ki segajo nad kolena ter tako prijetno grejejo tudi takrat, ko si omislimo krajše krilo oziroma obleko. Delujejo zapeljive, a hkrati prikupne, so uporabne ter preproste za kombiniranje. Poleg slednjih so to leto ponovno pravi must have pletene kape s cofom na vrhu glave. Lahko so krašene z bleščicami, našitki, kristali ali napisi, a še najboljše se obnesejo povsem preproste, v barvah, kot so svetlo siva, nežna pink, odtenek bele kave ali pa bazični bela in črna. Zraven seveda spadajo tudi šal in rokavice, ki naj bodo iz istega kompleta.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Vse bolj se izpostavlja trend grobih škornjev, ki delujejo kot gorski čevelj, a vendar jih z lahkoto nosimo ob casual outfitu, saj obstajajo celo različice s peto. Predstavili so jih pri modnih hišah, kot sta Louis Vuitton ter Jimmy Choo in verjamem, da jih bo moč opaziti vsepovsod. Nenazadnje so tu še čevlji, ki delujejo kot copatki, saj si jih preprosto nataknemo, da nas v stopala ne zebe pa poskrbi kosmata notranjost. Izredno IN so modeli znamke Gucci, ki so prepričali še tako zahtevne modne strokovnjakinje, da jih nosijo tudi pozimi.

Pinterest
Jimmy Choo
Pinterest
Pinterest

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.