Dolge trepalnice za očarljiv pogled

Lepe, dolge in goste trepalnice so želja mnogih žensk po vsem svetu. Nekatere ste rojene s takšnimi trepalnicami in potrebujete zelo malo, da so te opazne. Spet druge za dodaten waw faktor potrebujete nekoliko več spretnosti in kozmetičnih izdelkov. Trend zapeljivih trepalnic pa je bilo mogoče opaziti tudi na modnih brveh, saj so manekenke mežikale z različnimi make-up looki. Na modni reviji N21 je bil v ospredju izredno naraven videz; zemeljski toni, goste obrvi in dolge trepalnice. Ta je spadal med najbolj nosljive in takšnega lahko ustvari čisto vsaka doma s pomočjo nekaj ličil. Tudi pri modni znamki Etro so se držali bolj minimalističnega make-upa; brezhibna polt je bila must have in dolge trepalnice v kombinaciji z naravnim, skoraj nude senčilom. Čisto druga zgodba je bila pri oblikovalki Alberti Ferretti, kjer so bile oči izredno zadimljene s temnim senčilom, tovrsten make-up je primeren za večere, ko želite biti opazne.

N21 pomlad/poletje 2018
Etro Pomlad/poletje 2018
Alberta Ferretti Pomlad/poletje 2018

In če si želite dolgih trepalnic le z uporabo maskare, so tukaj nasveti, ki vam bodo prišli prav. Prvi je, da maskaro dobro očistite pred uporabo, najbolje je, da jo obrišete v papirnat robček in se na ta način izognete nepotrebnim grudicam na trepalnicah. Naslednji nasvet je, da uporabite kodralnik za trepalnice, ki bo v hipu naredil razliko, a nikoli ne uporabljajte kodralnika po nanosu maskare, saj jih lahko s tem poškodujete. Če si želite bolj gostih trepalnic, je zelo pomembno, da držite krtačko maskare horizontalno, če pa si želite le daljših trepalnic, pa navpično. In še zadnji nasvet je, da najprej uporabite navadno maskaro, nato pa še vodoodporno, ki bo zagotovila, da bodo vaše trepalnice dlje časa lepe in opazne.

Dior
L’Oreal

Za posebne priložnosti pa vam priporočam, da poleg maskare uporabite tudi umetne trepalnice, ki dobesedno transfomirajo vaš pogled. Tehnike nanašanja teh so različne, na srečo je veliko youtube posnetkov, ki prikažejo najlažji način. In ne pozabite, da z nekaj vadbe lahko hitro postanete profesionalke nanašanja umetnih trepalnic.

Lilly Lashes
MAC

Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.