Drzne barve za lase leta 2018

Novosti v lepotnem svetu je zelo veliko; ena izmed teh so zagotovo drzne, mavrične barve za lase, ki so ponovno pravi hit. Ste pripravljene na različne odtenke, ki vas ne bodo razočarali? V prvi vrsti so prisotne različne pastelne nianse; od modrih, zelenih pa vse do vijoličnih in roza. Zelo podobno kot pred letom dni, s to razliko, da so sedaj v modi baby, rahlo različni prameni las, ki dodajo več dimenzije vašemu looku. Torej odločite se za želeno barvo in pobarvajte lase s prameni različnih odtenkov priljubljene barve.

Pinterest
Pinterest
Pinterest

Ljubiteljice ognjenih las si lahko privoščite različne mešanice toplih odtenkov; zelo lep je učinek s tehniko balayage, kjer lahko pomešate odtenke oranžne in rdeče, ki ustvarijo zelo zanimiv look. Prav tako so zelo modne le pobarvane konice v močnem odtenku, s tem, da so lasje pri lasišču temnejši – nujno je, da prehod ni preveč opazen.

Pinterest
Pinterest
Pinterest

Temu divjemu podvigu najbolj pristajajo naravni kodri, ki dovolijo barvi las, da zasije. Kodre ustvarite s pomočjo kodralnika za lase in jih dobro razčešite s krtačo ali pa glavnikom, da bodo izgledali bolj mehko, naravno. In ne pozabite na nego las, ki je ključnega pomena za lep izgled.

Pinterest
Pinterest
Pinterest

Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

1 komentar

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.