Dva make-up trenda za vse ljubiteljice poudarjenih ustnic

Spomladanski make-up je ponavadi veliko bolj poudarjen, živahen in igriv, zato je sedaj čas, da preizkusite najnovejše pomladne in poletne trende tega leta. Čas je za različne barve, nove tehnike in preprosto nekaj novega, drznega. Ombré ustnice so ponovno pravi hit in lahko smo jih videli na modnih revijah Jasona Wuja ter Cushnie et Ochs za pomlad 2017. Ta videz preprosto dosežete tako, da poiščete dva ali pa tri različne odtenke, ki se ujemajo, in jih nanesete na različne dele ustnic. Če želite učinek večjih ustnic, poskrbite, da so temnejši odtenki na zunanjih delih in svetlejši na notranjih delih ustnic. Lahko si pomagate tudi s prozornim lip glossom, ki bo povezal barve med seboj.

Jason Wu
Cushnie et Ochs

Naslednji make-up trend je bil močno prisoten že jeseni in pozimi, a ostaja tudi pomladi. Za velik trend bleščic na ustnicah je “kriva” umetnica ličenja Pat McGrath, ki preprosto obvlada svoje delo in zato tudi postavlja najnovejše trende v modnem in lepotnem svetu. Pri modni reviji DKNY so se odločili za bolj dramatične temne odtenke, metalne svetlejše odtenke pa smo lahko videli pri ikonski znamki Fendi. Tovrstni videz je najlepši za posebne priložnosti, ko želite svoji podobi dodati več glamurja.

DKNY
Fendi

Kozmetika Dior, ki je vedno v trendu, pa poskrbi, da so najnovejši lepotni trendi tudi zelo enostavni za nanašanje. V ta namen so naredili šminko, ki ima na vsaki strani ujemajoč odtenek. Na voljo so trije odtenki: od svetlo roza, rdeče do temno vijolične. In če si želite ustnic z bleščicami, kot jih imajo manekenke Gigi Hadid, Kendall Jenner ter ostale, so na voljo posebni kompleti ličil vizažistke Pat McGrath, ki so na voljo v nekaterih Sephorah pa tudi na njeni spletni strani. Podoben videz pa še vedno lahko ustvarite z izdelki, ki jih lahko kupite tudi pri nas.

Dior
Pat McGrath

Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.