Dva modna detajla na kopalkah

V trgovinah so že izpopolnili najnovejše kolekcije kopalk in verjetno ste tudi same opazile trende, ki se ponavljajo. Seveda je najpomembnejše, da se v kopalkah dobro počutite in včasih je zelo težko najti popolne. Če so vas vsi najnovejši trendi nekoliko zmedli, naj vam predstavim dva detajla, na katera bodite pozorne pri nakupu novih kopalk. Prve so zvezde, ki so kar naenkrat poplavile modno sceno, ta trend pa je močno priljubljen tudi v kopalniški modi. Najdete jih v številnih različicah; od čisto navadnih do bolj opaznih z bleščicami in na različnih modelih kopalk. Zvezde zelo lepo popestrijo še tako navadne kroje kopalk in naredijo videz nekoliko bolj zanimiv.

Revolve
Asos
Godsavequeens
LOVERS + FRIENDS

Vse romantične duše boste zagotovo navdušene nad tem, da so volančki in naborki tudi na kopalkah pravi hit. Najbolj pogosti so na enodelnih kopalkah na različnih predelih in velikostih. Od velikih dramatičnih volančkov do veliko manj opaznih. Pri barvnih kombinacijah so najbolj zaželene mornarsko modre, bela in črna, bež, pa tudi razne udarnejše barvne kombinacije.

Somedays
La Blanca
Urban Outfiters
Karla Colletto
Asos

Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.