Dva načina za popestritev pričeske

V zadnjem času so zelo priljubljeni lasni modni dodatki; od špangic, posebnih elastik z detajli različnih kamnov in perl do uhanov za lase, ki so bolj prisotni na rdečih preprogah in modnih brveh kot pa v realnem življenju. Frizerka slavnih Jen Atkin ima celo svojo lastno kolekcijo v sodelovanju s Chloe + Isabel, in sicer raznih lastnih dodatkov, ki so na voljo po ugodni ceni in jih lahko vključite v svoj vsakdan. Tukaj sta dva načina, kako popestriti svoj videz na zelo enostaven način. Prve so lasne špangice, ki jih po navadi uporabljamo tako, da niso vidne. Preizkusite nov modni videz in jih uporabite kot modni dodatek za v lase. Uporabite več različnih lasnih špangic skupaj in ustvarite spete ali pa spuščene pričeske. Veliko znamk ponuja tudi barve ali pa okrašene lasne špange. Tovrstna pričeska je primerna za posebne priložnosti ali pa za vsak dan, odvisno od sloga, ki vam je najbližji.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Perle so večne, klasične in čisto nikoli ne gredo iz mode. Najpogostejše so na nakitu, lahko pa so tudi dodatek k oblačilom. Tokrat naj popestrijo vašo pričesko in možnosti je zares zelo, zelo veliko. Poiščite elastiko z detajlom perle in ustvarite nizek čop, figo ali kito. Tudi na špangicah so zelo lepe, kot individualne ali pa v kombinaciji več manjših perl skupaj. Če se bliža kakšna posebna priložnost, kot sta maturantski ples ali poroka, vam priporočam, da perle vključite v pričesko, saj boste z njimi zares naredile statement look.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

1 komentar

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.