Dve modni kombinaciji za več spomladanske prefinjenosti

Spomladanska moda tudi letos ostaja predvsem sveža in igriva, kar dokazujejo predvsem številne modne smernice, ki so v naš vsakdan vnesle ogromno barvitosti in zanimivih krojev. Izbira pravega kosa je nedvomno pomembna, a še pomembnejše so kombinacije z njim, saj prav te poskrbijo, da look postane pravi tudi za nas in naš osebni stil. Tokrat je tu kar nekaj takih, ki ciljajo na izredno ženstven, eleganten stil, ki pa ga za piko na i začinimo z odbito obutvijo ali pa drznim make-upom. Pobližje poglejmo dve kombinaciji, ki se jima to pomlad ne bo mogla upreti marsikatera izmed nas:

Blazer in torbica okoli pasu – da je suknjič, pa tudi hlačni kostim velik hit letošnje tople sezone, seveda ni nobena skrivnost, a kombinacije z njima so precej raznolike. Ena najpopularnejših je nedvomno tista s torbico okoli pasu, ki jo lahko poveznemo tako preko kot pod blazer, za več razgibanosti pa tudi poševno preko ramen in trupa. Torbice naj bodo ob tem manjše in v opaznih odtenkih, medtem ko lahko stil variira vse od tistega najbolj prefinjenega pa vse do povsem športnega. Ogromno izbire je tudi med suknjiči, v samem vrhu pa še vedno ostajajo karirasti, beli in pink.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Široke hlače in strukturirana srajca – tudi v tem primeru gre za združevanje dveh super popularnih kosov, ki jih seveda z lahkoto nosimo posamezno poleg denim hlač oziroma navadne T majice, skupaj nedvomno delujeta še bolj modno. Srajce izhajajo iz povsem klasičnih, za njihov trendy look pa gre tokrat zahvala predvsem volančkom in zanimivim strukturam. Hlače pa so medtem lahko zelo široke, culottes krojev ali pa retro oblik, s poudarkom na zvončastih hlačnicah. Odlično delujejo predvsem v nevtralnih tonih, tudi tu pa se večkrat ne moremo izogniti karo vzorcu.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.