Dvobarvna manikira na nohtih

Lepa manikira je zelo pomembna pri celotnem izgledu in negovane roke zelo veliko povejo o človeku. To zimo so aktualne različne smernice; od naravnih; bež in svetlo roza odtenkov do različnih nians rdeče in temnejših barv. Eden izmed trendov narekuje tudi dvobarvno manikiro, ki popestri vaše nohte. Načini barvanja nohtov so različni; zelo lepi so geometrijski liki na nohtih, ki jih lahko ustvarite z mirno roko, pomagate pa si lahko seveda z nalepkami. Krogi, kvadrati, trikotniki in vsi ostali liki naredijo zanimivo figuro v različnih barvnih kombinacijah.

Trendi jesen/zima 2017-18
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Bolj klasičen videz je francoska manikira, ki je letos doživela preobrazbo. Špico pobarvajte v odtenku črne ali pa bele; poigrate se lahko tudi z metalnimi odtenki zlate, srebrne in bronaste. Spodaj pa uporabite rdečo, modro ali zeleno barvo. Poigrate se lahko tudi z zaključnim lakom, ki je lahko na enem predelu nohta tudi mat ali pa posezite po navadnem prozornem laku, ki bo zaključenemu videzu dodal še več leska.

Opi, Essie
Chanel, Butter London
Rimmel London, Zoya

Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.