Elegantna posteljnina in darilo za vas

Saj veste, kako je s tem. Ko ljubiš lepe stvari, ti je mar za vse detajle in za vsako stvar, ki jo imaš doma ali je pač del tvojega sveta. Ne govorim le o oblekah in nakitu, temveč tudi o dišavah, pohištvu, knjigah in seveda o posteljnini, ki je v resnici še kako intimen del našega življenja. Podobno kot spodnje perilo doživljam posteljnino, kot nekaj zelo mojega in tudi privatnega. Najbolj uživam, ko imam sveže rjuhe in smuknem pod odejo ter se tako pripravim za prijazno noč. In zraven sodi še veliko obredov: dober čaj, dišeča sveča, najljubša knjiga, spalna srajca s čipko in nasmeh, saj brez tega ne gre.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Pred kratkim sem odkrila zelo zanimivo in prijazno podjetje Minu, ki se ukvarja prav z našimi sanjami, oziroma s posteljnino in drugim programom, ki spada v spalnico. Pri njih sem izbrala preprosto, a hkrati elegantno, belo, večno posteljnino, ki sem jo kombinirala z živimi blazinami, zato da je spalnica v celoti dobesedno zaživela. Vedno pravim, da znajo biti blazine pika na i v prostoru in prav s temi lahko spremenimo veliko. Moja modra spalnica, tako shabby in umirjena, je v hipu postala najljubši kotiček stanovanja in da, dejansko je tako, da tukaj uživam.

Foto: Zen
Foto: Zen

Super mehke, prijazne in naravne tkanine so me navdušile in tudi eleganca materialov in krojev, ki so, kot rečeno, preprosti in klasični, kot mi je všeč. V resnici s posteljnino nerada eksperimentiram, saj imam vedno občutek, da znajo biti žive barve preveč zahtevne, zato raje stavim na belo ali na pastele, včasih na kombinacijo obeh. Razmišljam tudi o barvi lavande, ki me že nekaj časa spremlja in že gledam nekaj v tem slogu.

Foto: Zen

Foto: Zen
Foto: Zen

Ker je black friday za vogalom, je tukaj tudi zelo zanimiva ponudba. Do 20. novembra tisti, ki se prijavijo na ta link, dobijo en teden prej dostop do ekskluzivnih popustov v višini do -80%, brezplačno poštnino, ter darilo v vrednosti 34,90 €. 27. novembra nastopi še uradna Black Friday akcija, ki je bodo deležni vsi. Še vedno bodo veljale enake ugodnosti, kot za prej prijavljene.

Foto: Zen

Ponujam vam tudi kodo LORELLA20, s katero imate 20 % popusta na vse – ne velja na izdelke v akciji 1+1. Tako da, drage bralke, lahko si privoščite nekaj novega in lepega, ker je ponudba resnično bogata. In za konec še darilo za eno izmed vas: posteljnina za zakonsko posteljo! Sodelujete tako, da pošljete mail na darilo@glitter.si s svojimi podatki. Srečno vsem!

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

3 komentarji
  1. Pozdravljeni,

    Sem vesela, da se je pojavil vas zapis. Sama zelo izbiram posteljnino, pregrinjalo za kavc v dnevni sobi, pojstrcke jn dodatke, saj so to drobne stvari, ki nam polepsajo nase obcutke, da lahko uzivamo ob pitju caja, branju, …..kar je za danasnji cas zelo pomembno, saj nas umirjajo in pripomorejo k ravnovesju duha.

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.