Elegantne in šik tudi brez visokih petk

Zima je lahko zelo zahtevno obdobje tudi pri izbiranju vsakodnevnega outfita, sploh takrat, ko se temperature spustijo močno pod nulo. Ženske si navkljub mrazu želimo ostati elegantne, zato se po navadi zatečemo k petam, ki pač še vedno pomenijo lepšo postavo in prefinjen look.  A vendar rešitev ni vedno v visokih petah, saj so lahko tudi v hladnih mesecih čevlji z ravnim podplatom super izbira tako za casual kot službeni videz. Tudi tokrat so trendi namreč močno naklonjeni športno šik stilu, ki predstavlja ravno pravšnjo mešanico za vsakodnevne opravke v še tako hladnih dneh.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Superge so lahko odlična izbira, a naj naj izgledajo povsem nove. Najboljše so prav v beli ali črni barvi, lahko tudi v bledi pink, rose gold ali pa v barvi bele kave. Pomembno je, da so čiste, še najraje enobarvne, ki bodo precej bolj hvaležne za katerokoli kombinacijo. Naj bo metalno krilo ali pa usnjene hlače, naj bodo med dodatki tudi pletena kapa, rokavice in debelo pleten, udoben šal.

Pinterest
Pinterest

Še ena rešitev, kjer niso potrebne petke, so gležnjarji, ki delujejo nekoliko rokersko, a še vedno prefinjeno. Tudi tu ne moremo zgrešiti, če jih izberemo v črni barvi, s pridihom kovinskih elementov, ki poskrbijo za piko na i. Dobra izbira so tudi čevlji, na primer oxford modeli ali pa mokasinke, saj so ravno prav grobe, za stabilno hojo tudi v snegu, ter ravno prav dodelane, da se lepo podajo še tako poslovnemu videzu.

Pinterest
Pinterest

Nenazadnje ne moremo mimo škornjev s povsem nizko peto, saj so za marsikatero žensko prav ti številka ena, ko je zunaj mrzlo in mokro. Najlepši so še vedno overknee modeli, po možnosti z vezalkami ali zadrgo na zadnjem delu, v barvah, kot so siva, črna, temno modra, kaki zelena, kamelje rjava ali pa blush pink.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.